Az emberek nem ültek fel a kamubotránynak

2021. július 26. 21:59

A Momentum Mozgalom mai tiltakozása is teljes érdektelenségbe fulladt.

2021. július 26. 21:59
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Kipukkadt az ellenzéki lufitéma, a kémszoftver-ügy: hiába mozdult meg az egész globális Soros-féle NGO-hálózat az Amnesty International vezetésével, jelentetett meg a Telex.hu-444-féle médiauniverzum napi 300 cikket a témában, az emberek nem ültek fel a kamubotránynak, a Momentum Mozgalom mai tiltakozása is teljes érdektelenségbe fulladt. Hat pontban a kémszoftver-ügyről:

Két hete vasárnap a Telex.hu és a Direkt36 megírta az első cikkjét a kémszoftver-ügyben, amelyben lényegében azt állították mindféle bizonyíték nélkül, hogy a kormány ellenzéki újságírókat, politikusokat és üzletembereket hallgat le. Hétfőn is tucatnyi cikkel próbálták hergelni az embereket, szinte egész nap csak ezzel a témával foglalkozott az ellenzéki sajtó.

Szemmel láthatóan azt remélték, hogy ezzel a bizonyítékok nélküli kamubotránnyal komoly támadást tudnak indítani a kormány ellen. Így minden erejüket beleadták: a migráció egyik főszervezőjének számító Soros-féle Amnesty International vezette projekten egy egész nemzetközi hálózat dolgozott, a hazai Soros-média is előre megírt cikkeket tárazott be.

Ez már a sokadik olyan eset volt egyébként, amikor egy külföldről előkészített akciónak a magyarországi médiapartnere a Telex.hu volt. Úgy tűnik, hogy a 444 elvesztette a Soros-birodalmon belüli kitüntetett szerepét, a hálózat új kedvence már a Telex.hu. Aligha lehet véletlen, hogy az állítólagos megfigyelési ügyet robbantó, korábban a 444-re anyagokat szállító Direkt36 és a Telex.hu épp a médiahadjáratot megelőző napokban kötött partnerségi megállapodást.

A botrány elmaradt, hiába volt ez a nagy hírverés, a választók szemmel láthatóan hiányolták a vádaskodások mögül a bizonyítékokat. De nem csak ők, hanem maguk az érintettek is: Bánáti János, a Direkt36 által hírbe hozott ügyvéd azt nyilatkozta például az ATV-nek, hogy nincs abban semmi különös, hogy nemzetbiztonsági szervek céljához kötődően lehet alkalmazni titkos lehallgatásokat, ráadásul a Direkt36-on és a Telex.hu-n megjelent állításokra semmiféle bizonyíték nincsen.

Jól bizonyítja, hogy a Soros-féle szervezetek által indított kémszoftver-ügy csupán egy lufitéma volt, ami hamar kipukkadt, hogy a Momentum Mozgalom által mára meghirdetett tiltakozáson csupán pár száz ember lézengett. Ha az emberek szerint valódi botrány lenne, akkor több ezren, akár tízezren vennének részt egy ilyen tiltakozáson.

Hiába ír tehát már a külföldi szálakon mozgatott Direkt36 és Telex.hu további cikkeket a témában, ennek az ügynek már vége van, nem várható érdemi politikai esemény ezzel kapcsolatosan. Az embereket sokkal inkább érdekli a gyermekvédelmi törvény ügye és az azzal kapcsolatos népszavazás, ami valóban érinti őket, hiszen arról dönthetnek, hogy ki szólhat bele a jövőben a gyermekük nevelésébe. De szintén erősen érdekli az embereket a Cseh Katalin körül kialakult botrány, hiszen ott valódi bizonyítékok kerültek elő a momentumos politikus kérdéseket felvető meggazdagodásáról.”

Fotó: Deák Dániel, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 27. 15:07
Panyi Szabolcs elkapkodta. Rosszkor jött Cseh Katka kétszínűsége.
hátakkor
2021. július 27. 13:14
Ki is ugrott tegnap egy dugó a szatmári palackból tennap a Szemlőhegy uccában. Fercsi bohóc élvezettel szemléli FeGyőr szánalmas erőlködését. Harris Éva meglelte Baynau v2.0-t. "Jól alszik András? Kérdem én. Jól alszik FeGyőr András?"
Abraxos
2021. július 27. 09:44
Eddig minden baloldali párt akkor és ott bukott meg, amikor definiálták milyen elveket követnek, milyen gazdaságpolitikát követnek. Lmp, jobbik, együtt, momentum. Onnantól kezdve kezdődik a lejtmenet, hogy ezeket megteszik. Mert minden esetben rosszul, rossz értékek mentén definiálják magukat. Én ha baloldali pártot csinálnék hagynám ezt a szivárványos fasságot úgy ahogy van, és egyre fókuszálnék: Hogy lehet gazdasági beruházásokkal megvalósítani dolgokat. Például: A zöldülés egy baloldali cél. Karácsony megoldása: biciklisáv, dugó okozása, parkolás nehezítése. Én mit csinálnék: Budapest tele van romos épületekkel és rozsdaövezetekkel, parkolóhely kevés, a levegő rossz 1. Betiltanám a biciklizést, a rollerozást budapesten, pont 2. leülnék a kormánnyal, hogy építsünk olyan épületeket, amelyek magas és mélygarázsok is egyben, és amelyek e-töltőállomások is egyben. Építse akár mészáros az egészet leszarnám, csak legyen rá pénz, és készüljön el min 200+ db ilyen épület. 3. Akkora állami támogatást adnék a magánembereknek hogy egy elektromos autót tudjon venni aki dízelt vagy benzint venne. 4. Kiszélesíteném az utakat MINDENHOL, hogy az autósok minél hamarabb el tudják hagyni budapestet. 5. Kötelezném az összes budapesti és pest megyei benzinkutat, hogy szereljenek fel legalább 6 elektromos töltőállomást amit levonhatnak az adójukból.
Pierre
2021. július 27. 09:22
deak! Gatlas nelkul hazudozo gazemberek vagytok. Az avosok es nyilasok mentalis es erkolcsi orokosei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!