Ezen kívül még azt kérem, hogy fogd be végre a pofádat

2021. július 13. 17:10

Mert eddig egyetlen jóslatod nem jött be. Köszönöm.

2021. július 13. 17:10
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Három apró javítást szeretnék kérni a címben. Vegyék ki a kettőspontot, utána a »B«-t írják kicsivel, és az »ideit« írják át »összesre«. Ezen kívül még azt kérem, hogy fogd be végre a pofádat, mert eddig egyetlen jóslatod nem jött be. Köszönöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2021. július 14. 15:03
Szomorú, hogy a magyar közéletben a sehonnai honthoz hasonló stílusban lehet megnyilvánulni, és erre a proli tempóra van igény.
olajfa1
2021. július 14. 10:58
Andrásnak ebben is igaza van! akinek a sok-sok "szakvéleménye" közül "egy sem jött be"... az jobban teszi ha mélységesen elhallgat...
Reszelő Aladár
2021. július 14. 07:19
Ez az úgynevezett liberális tisztelet... amúgy Zacher orvos, felteszem részt vett pár covid beteg ellátásában is. Tudja mit nem szeretne látni a rábízott kórházban. Hogy celeb-e? A celebgyártó sajtó tette azzá, hogy minden hülye kérdéssel öt nyaggatják, ő meg válaszol. A mai embereknek pedig mindenből a celeb fajtából kell, celeb séf, celeb pénzügyi elemző, celeb politikus, celeb orvos.
-Zsolt-
2021. július 14. 03:11
Baj (4. hullam) lesz tenger nelkul is, de ez a Hont mitol ennyire ideges mindig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!