A gyurcsányista Gál J. Zoltán vezette stáb megint át akarta verni a választókat

2021. augusztus 30. 16:12

Hazugság és a felelősség elhárítása jellemzi a zuglói zöld emberke teljes politikai pályáját.

2021. augusztus 30. 16:12
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Felrobbantotta az internetet, hogy Karácsonyék el akarták titkolni a tolmácsgépet. A főpolgármester a Campus Polskan vett részt egy beszélgetésben varsói kollégájával. Karácsony Gergelyt – aki végig magyarul beszélt – egy szinkrontolmács segítette a diskurzus során, hiszen »hiperpasszív« az angol tudása – jelentsen ez bármit is. 

A probléma elsősorban nem azzal van, ha valaki kizárólag az anyanyelvét érti, hanem azzal, hogy a gyurcsányista Gál J. Zoltán vezette kommunikációs stáb megint át akarta verni a választókat. A hamiskás hatalomgyakorlás régi recept a szociknál, de ez már egyre kínosabb. Karácsony FB oldalára kizárólag olyan fényképek kerültek fel, ahol a fülmonitor nem látható. Hazugság és a felelősség elhárítása jellemzi a zuglói zöld emberke teljes politikai pályáját.

Karácsony már átverte a budapestieket a be nem teljesített nagyívű zöld programokkal, a BKV járatok modernizációjával, a transzparens városvezetéssel és a Városháza parkolójának parkosításával. Helyette érkeznek a kiszuperált, 30 éves, légkondi nélküli villamosok Frankfurtból. A budapestiek egyszer már bedőltek neki, mi legyünk észnél '22-ben!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. augusztus 31. 09:13
A szinkrontolmácsot valószínűleg nem dolgoztatta meg gelgej a gondolatok bonyolultságával és összetettségével.
kovsa
2021. augusztus 30. 22:08
Én ezt nem értem. Ha valaki megnézi az esemény videóját, rögtön kiderül, hogy a társalgás nyelve, egyébként teljesen logikusan, lengyel volt. A lengyel polgármester és lengyel közönsége miért társalgott volna angolul az angolul egyébként sem beszélő GELGELY miatt? https://www.youtube.com/watch?v=ckCOhwZBrz8&ab_channel=CampusPolskaPrzysz%C5%82o%C5%9Bci
nemecsekerno_007
2021. augusztus 30. 19:06
Mitől lett ez a 20 millió román ilyen féreg.
llnnhegyi
2021. augusztus 30. 18:54
Lehúzás! Lebukott a BP városháza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!