Karácsony Gergely nem akarja kifüggeszteni a Nemzeti hitvallást

2021. augusztus 08. 08:04

Ti mit tippeltek, mi zavarhatja Gerit?

2021. augusztus 08. 08:04
null
Kontra
Facebook

„Karácsony Gergely nem akarja kifüggeszteni a Nemzeti hitvallást. Kerestük, hogy mi zavarja őt annyira a szövegben, tippünk szerint a következő passzus: »Valljuk, hogy a közösség erejének és minden ember becsületének alapja a munka, az emberi szellem teljesítménye«.

Esetében munkáról szó sem lehet, hacsak a méhlegelőket és a dugókat nem számítjuk annak. Szellemi teljesítménynek a Gál J. Zoltán által írt Facebook-posztok elég haloványak.

Ti mit tippeltek, mi zavarhatja Gerit?

Neduddki”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trüpéma
2021. augusztus 12. 13:07
Schiffer András fordításában?: "Azt írják a Szabad Városok – Prága, Varsó, Budapest, Zágráb – főpolgármesterei: Nem ragaszkodunk a szuverenitás és az önazonosság idejétmúlt fogalmaihoz; ellenben hiszünk a nyílt társadalomban, amely szabadság, az emberi méltóság, a demokrácia, a fenntarthatóság, az egyenlőség, a jogállamiság, a társadalmi igazságosság, a tolerancia és a kulturális sokszínűség által fémjelzett közös értékeken alapul."
masikhozzaszolo
2021. augusztus 11. 09:18
Ilyen szavak nincsenek. Persze hogy nem érti. Hiperpasszív magyarból is.. Nemzeti Hit Vallás Írhatnám folytatólagosan, hogy milyen szavak meg vannak: queer...
Akitlosz
2021. augusztus 08. 18:43
"Ti mit tippeltek, mi zavarhatja Gerit?" Az, hogy nem ő van hatalmon.
Tapeino
2021. augusztus 08. 17:23
Ha nem függeszti ki, akkor sajnos nekünk kell majd őt kifüggesztenünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!