Ungár Péterből lesz-e miniszterelnök Magyarországon?

2021. október 02. 15:21

Az anyja egyszer már pártot ütött a választási vesztes Orbán Viktor ellen a Fideszben.

2021. október 02. 15:21
null
Zöldi László
Médianapló

„Nem a pénzért lett politikus. A magyar országgyűlés legfiatalabb tagja több milliárd forintot örökölt az ingatlanügyletekkel foglalkozó apjától. Csakhogy a vagyon vállalkozásokban van, és azt olvastam, hogy a 30 éves Ungár Péter évente csupán 80 millió forintnyi készpénzt használhat föl. Ebből járt évek óta Szombathelyre, ahol portált alapított, beszélgetett a bennszülöttekkel, és megfordult a választókörzethez tartozó 11 faluban is. Hátrányban volt persze a helyi nyilvánosságba ágyazott ügyvéddel szemben, mégis túlzás az a megállapítás, miszerint »Czeglédy Csaba nyert, kiütve az LMP-s Ungár Pétert«. (Index.hu, 2021.09.30.) A DK-s ügyvédre 3837-en voksoltak, az LMP-s politikusra 3661-en. A 176 szavazatnyi különbség korántsem kiütésről árulkodik.

Ha már úgy alakult, hogy az előválasztási tapasztalatokkal gyarapodott LMP-politikus tehetős polgárcsaládba született, a milliárdjai megóvják attól, hogy korrumpálódjék. Edinburghi diplomája miatt kitűnően beszéli a nemzetközi érintkezés nyelvét, földrajz-tanárként van érzéke a geopolitikához és a környezetvédelemhez, ráadásul megismerte a vidéki Magyarországot is. Az anyja pedig egyszer már pártot ütött a választási vesztes Orbán Viktor ellen a Fideszben. Ungár Péter a családi kapcsolatai révén néhány év múlva megszelídítheti az orbátlanított ellenzéki pártot is.

Az a feltételezésem, hogy akkor leszünk az Európai Unió megbecsült tagja, ha a majdani egységkormánynak szociális érzékkel megáldott, gazdag, művelt, zöld, sőt üsse kő: zsidó és homoszexuális miniszterelnöke lesz.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. október 03. 20:30
Ebből a hülyéből? Viccelnek?
Kanmacska
2021. október 03. 17:21
Olyan nem lehetne, hogy buzi néger zsidó zöld pedofil Greta nevű sündisznó legyen a miniszerelnökünk? Akkor biztosan nagyon becsülne minket Európa.
Rocktoberi
2021. október 03. 13:53
Rég olvastam ekkora marhaságot. Mintha egy futóbolond elmélkedését olvasnák.
Akitlosz
2021. október 03. 13:15
"Ungár Péterből lesz-e miniszterelnök Magyarországon?" Ilyeneket mi értelme van a Mandiner olvasóitól megkérdezni? Ha az országgyűlés úgy akarja, akkor lesz, ha nem akarja úgy, akkor meg nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!