Márki-Zay nem true keresztény, hanem az agymosás eredménye

2021. október 29. 17:32

Rémületes, mert itt van egy nemzedék, amelynek számos képviselője egyszerűen ostoba a közéleti történésekhez.

2021. október 29. 17:32
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap

„Kis rémülettel figyeltem azt a videót, amit a 444 készített Márki-Zay fiataljairól. Tudják, mostantól a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak ifjúsági szervezete is van. Ezzel amúgy nincs gond. A rémületem sem annak szólt, hogy különösebben megijedtem volna a lehetőségtől, hogy majd az utcán vonulnak Márki-Zay nevét üvöltve.

Rémületes, mert itt van egy nemzedék, amelynek számos képviselője egyszerűen ostoba a közéleti történésekhez. Ezt pedig büszkén fel is vállalja.

Azért mondom ezt, mert ilyen eddig nem volt, legalábbis nem ilyen mértékben. Ámde az a korlátlan agymosás, ami a közösségi oldalak világával elindult, teljesen új helyzetet teremtett. Mint az atomenergia: a legtisztább erőforrásként lehet használni, de százezreket is elpusztíthat.

Hadd tegyem hozzá gyorsan, ez a generáció egyáltalán nem menthetetlen és a számos kitétel nem a többséget jeleníti meg. Példának okáért ebben a generációban is kényelmes többsége van a normalitást hirdető pártoknak.

Azt viszont tartom, hogy náluk jelent meg elsőre egy olyan szintű elbutulás a politikum felé, egyben szörnyű befolyásolhatóság, ami újdonság. Nekünk egyszerűen szerencsénk volt, mert jóval kevésbé hatékony eszközökkel tudták csak mosni az agyunkat.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
normalitáska
2021. november 02. 23:03
ok boomer
MTamás
2021. október 31. 16:56
Emlékszem, a Kádár-érában azt mondták, azért nem lehet többpárti rendszer (szabad választás), mert "a nép nem érett rá". Nem most látom először, hogy ugyanott tartunk!
mikorkamikorkakalman
2021. október 30. 21:05
"Rémületes, mert itt van egy nemzedék, amelynek számos képviselője egyszerűen ostoba a közéleti történésekhez." Talán ha mindenki olyan ősfideszes szülőkkel rendelkezni, mint Trombi, akkor nem ez lenne a helyzet. Persze akkor meg az lenne a baj, hogy mi alapján döntsük el, ki kapja meg azokat a kényelmes és jól fizető szinekúrákat, amiket most a hasonszőrűek élveznek. Nehéz ügy.
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 30. 14:47
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!