Brutálisabb az őszödi beszédnél

2021. december 08. 07:29

Világos beszéd: az egész baloldalt a külföld mozgatja.

2021. december 08. 07:29
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Egy hazánk elleni, nyugati politikai összeesküvést leplez le a legutóbbi Anonymus-hangfelvétel. Nem tudván, hogy valaki rögzíti, Gansperger Gyula baloldali pénzember kendőzetlenül föltárja mindazt, amit a hazai konzervatív értelmiség egyébként már hosszú évek óta ír, mond: amerikai és német nagytőkés csoportok irgalmatlan pénzeket ölnek abba, hogy Magyarországra telepített ügynökhálózatukat – a baloldalt – valahogyan (bárhogyan) hatalomra juttassák. S amennyiben mankóval vagy »trükkök százaival« ez sikerülne, akkor a kézivezérelt új bábkormány a Nyugat politikai, pénzügyi, geostratégiai érdekeinek alázatos és feltétlen kiszolgálója lesz.

»Magyarországon alapvetően az egész ellenzék mozgása mögött – én azt gondolom – külföldi erők és finanszírozók állnak« – mondja a legújabb hangfelvételen Gans­perger Gyula, a Wallis egykori vezérigazgatója. Világos beszéd: az egész baloldalt a külföld mozgatja. És mindezt nem egy esetleg elfogult fideszes politikus állítja, hanem az a Gansperger Gyula, akiről egy korábbi felvételen maga Bajnai Gordon bukott kormányfő jelentette ki, hogy régi harcostársa, több mint barát.

Nos, ez a Gansperger most a budapesti Városháza és más fővárosi ingatlanok jutalékos (értsd: kenőpénzes) dobra verése kapcsán csodálatosan őszinte kiselőadást tart a potenciális vevőknek arról, hogyan is működik a magyarországi baloldal. Figyeljünk csak, mert minden szava aranyat ér!

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2021. december 09. 08:02
És kikérik maguknak, ha hazaárulónak nevezik őket. Pedig nem kéne mert azok.
Gyugyu12
2021. december 09. 06:34
Tamás beteg?
nyugalom
2021. december 08. 13:41
Libsikomcsi ugynökhalózat libassal az elen, apróklán, szilvasiek..... ébresztő!
szemlelo
2021. december 08. 10:58
Halad a Mandiner. Már a hozzászólások 80%-a moslék trolljaitól jön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!