Egymást váltva panaszkodnak a milliomos baloldali celebek

2022. január 20. 16:52

Gryllus Dorka, noÁr, Péterfy Bori, Nagy Ervin és még néhány elkötelezett ellenzéki aktivista kesereg.

2022. január 20. 16:52
null
Kontra
Facebook

Egy ritka súlyos videóban egymást váltva panaszkodnak a milliomos baloldali celebek arról, hogy nagyon rosszul érzik magukat itthon

»Sokszor egyedül érzem magam és inkább hallgatok.«

»Szorongok. Rossz kedvem van. Ideges vagyok.«

»Néha szinte belebetegszem a tehetetlenségbe.«

»Néha azt sem tudom, hogy milyen irányba induljak és kinek mit mondjak, amikor a véleményemet kérdezik.«

Az idézett mondatok egy pszichoterápiás gyakorlat közben is elhangozhattak volna. Olyanoktól, akik valamilyen komoly lelki problémával folytatnak küzdelmet. A segélykiáltásnak tűnő kijelentések azonban nem ilyen körülmények között hangzottak el, hanem egy ellenzéki kampányvideóban.

A jól ismert baloldali beszélő fejek, főállású szorongók, akik szerint 2010 óta sötét fellegek lepték el hazánk egét, és csak egy DK-Jobbik kormány lenne képes visszavezetni Magyarországot az európai útra. Összeálltak egy videó erejéig és együtt sírták bele a világba azt, hogy nekik most nagyon rossz.

Csupa hiteltelen, elhasznált arc…

Gryllus Dorka, Molnár »noÁr« Áron, Nagy Zsolt, Péterfy Bori, Nagy Ervin és még néhány elkötelezett ellenzéki aktivista kesereg gyengécske átéléssel. Jól fizetett politikai celebek, akik az ellenzéknek segítenek aktivistákat toborozni.

Mert erről van szó végeredményben. A hat ellenzéki pártnak nem sikerült elegendő mennyiségű szavazatszámláló aktivistát összegyűjteni, így »civilektől« kaptak segítséget a toborzáshoz.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 22. 09:21
Azt kedvelem bennük, hogy van egyfajta tartásuk: Aki nem fideszes az jó. Ha a Jobbik az akkor a Jobbik. Amúgy ők az elnyomásban is jól élnek, még csak nem is tagadják. Pár nap és itt az adóvisszatérítés. Alig várom, hogy elmondják hogy mennyire igazságtalan, hogy aki kevesebbet fizet be az kevesebbet kap vissza. Sírjatok még, ez is kell az újabb 2/3-hoz!
Lmcwelt
2022. január 21. 12:10
Bingónéval szólva: sok a patkány Magyarországon! Íme!
Gyugyu12
2022. január 21. 11:41
Hát Mákosnak meg a Csótánypatkánynak biztos jól megy a pénzemből.
mucsay
2022. január 21. 09:42
a soft powerrel az usa megnyerte a hidegháborút. komolyabban kéne venni és nem államilag támogatni ezeket. már megint a kultúrharcnál tartunk, demeter mennyit ad pl ezeknek és főleg mennyit nem az ismerős arcoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!