Homonnay Gergely bejegyzése miatt bejelentést tettem a Facebookon, gyűlöletbeszéd okán

2022. január 03. 11:51

Sajnálom, mint fiatalon elment kortársamat és mint tévelygő, önemésztő embert is. Imádkozom érte.

2022. január 03. 11:51
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Homonnay Gergely december 24-i bejegyzése miatt – az algoritmus a karácsonyi jókívánságok között dobta fel – bejelentést tettem a Facebookon, gyűlöletbeszéd okán. Nem írtam róla, méltatlan lett volna, de azt éreztem, ezt a stílust, ezt a romboló cinizmust nem szabad szó nélkül hagyni, ha kicsit is komolyan vesszük az ünnepet.

Homonnay Gergely közben meghalt. Megdöbbentő. Nem ismertem, csak provokatív, tőlem szellemiségében nagyon messze álló írásait, de sajnálom. Mint fiatalon elment kortársamat és mint tévelygő, önemésztő embert is. Imádkozom érte.”

Nyitókép: Homonnay Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szarmancki
2022. január 05. 01:25
"Imádkozom érte." Te jó ég milyen álszent ez a hölgy. Imádkozik érte és sajnálja, de a miheztartás végett arról ír, hogy a napokban elhunyt ember melyik Facebook-bejegyzése háborította fel... Ez az egész egy kegyeletsértő undorító képmutatás. Gratulálok kedves Zsuzsa. Imádkozom Önért.
Gyugyu12
2022. január 04. 17:36
Szerrencsétlen sárgaagyú, anyádért imádkozzál!
Ferry63
2022. január 04. 12:05
Jobb lenne , ha nem írnál ilyen marhaságokat, hanem , csendben maradnál ! A szerencsétlen pezsgöt bontott a saját halárára! Csak azt nem értem miért kellett ezért levetközni, és bedrogozva seggbe dugatni magát! Azt mondják a félelemtöl, érdekes!
Petykabá
2022. január 04. 09:24
Ahelyett, hogy ezt a nyomorultat ostoroznánk tanuljunk a példájából. Nem mocskolj másokat arcátlanul, mert ha meghalsz akármi miatt, akkor a sok szemét ott fog állni utánad... Tisztességgel is lehetett volna megveszekedett baloldali homoszexuális, análkül, hogy direkt ingerelt volna midenkit, most ez maradt utána. Mondom, akinek van füle és szeme az tanuljon a példájából, és köszönje meg szerencsétlennek, hogy a példájából tanulhat. Mert ilyen dicstelen és szerencsétlen elmúlás kevésnek jut. Egyben ragadjuk meg az alkalmat és bocsássunk meg minden aljasságáért és provokációjáért, amivel az elmúlt években hergelte a közéletet. Sokat tett azért, hogy a bal és a jobb még távolabb kerüljön egymástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!