Ne ámítsuk magunkat azzal, hogy Orbán nem mer kilépni az EU-ból

2022. február 17. 12:45

A szavazói azt támogatják, amit az agymosó propaganda segítségével a fejükbe ültetnek.

2022. február 17. 12:45
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Nincs okunk abban bízni, hogy a magyar lakosság ma Eu párti, kiváltképp mivel a közvéleménykutatások azt is jelzik, hogy az EU-pártiság nem érték- hanem érdekalapú a lakosság széles köreiben. A többség azért támogatja a tagságunkat, mert úgy gondolja, hogy ebből gazdasági hasznunk származik. Ám ha most a jogállamisági eljárás eredményeképpen nem jön a pénz, akkor könnyen meginoghat a lakosság többségének támogató véleménye, kiváltképp mivel a kormánypropaganda mostantól azt fogja harsogni, hogy minden gazdasági bajunk forrása a fukar EU, amely csak akkor ad pénzt, ha úgy táncolunk, ahogy ők tapsolnak. Szóval ne ámítsuk magunkat azzal, hogy Orbán nem mer kilépni az EU-ból, mert ezt a szavazói nem támogatják.

A szavazói azt támogatják, amit az agymosó propaganda segítségével a fejükbe ültetnek. Ahogy sikerült a menekültek, Soros, a hajléktalanok vagy a melegek ellen felhergelni a közvéleményt, úgy sikerülni fog az EU-ellen is. Ahogy már részben sikerült is. Ne áltassuk magunkat, ha azt akarjuk, hogy Magyarország az EU tagja maradjon, akkor nekünk Nyugat-és EU-párti demokratáknak kell tennünk ennek érdekében. Ellenkező esetben, ha Orbánon és támogatóin múlik, akkor kompország végérvényesen kiköt a keleti partokon. Szerintem ez az áprilisi választás legsúlyosabb tétje.”

Részeg és agymosott falusiakról sztorizott Márki-Zay Péter

„Kettőt-hármat átállított” – dicsekedett aktivistájával a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Vásárhelyi Mária és Gyurcsány Ferenc. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. február 19. 12:30
de ha akar, akkor kilép! és mi hozzásegítjük!
kukasmacska
2022. február 18. 21:50
Mivel is reklámozták annak idején az EU csatlakozást? Ez egy közösség, ami mindenféle nemes értékek tárháza? Ja, nem. Nyithatsz cukrászdát Bécsben = olyan fasza hely ez az EU, hogy akár te is meggazdagodhatsz.
PepperONee
2022. február 18. 18:21
Orbán? Fóbia? Kilépés? Mária? Nem úgy megy az! Csak szólok!
Hopsz Juliska
2022. február 18. 14:38
"A szavazói azt támogatják, amit az agymosó propaganda segítségével a fejükbe ültetnek." - Az én meglátásom szerint azonban nagyon is józanul gondolkodnak (a történelmi tapasztalatokra támaszkodva)! Egyre többen fogalmazzák meg a kérdést: Mit adott nekünk eddig Európa??? A keserű tapasztalatokon kívül semmit! Nem kell ide agymosó propaganda! Az utolsó traumatizáló tette, hogy odadobta országunkat a kommunistáknak és elnézte mindazt amit műveltek. Ha jól tudom a Vásárhelyi család nagy kedvezményezettje volt annak a rendszernek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!