A választási teleregény mai epizódjában Márki-Zayné játszhatta a főszerepet a jelölt Facebookján

2022. március 23. 19:41

Micsoda kegy, micsoda gesztus! Végre hozzánk is szól a mi honi Münchausen bárónk!

2022. március 23. 19:41
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

»Iszonyú primitív, szexista közbeszéd van« – nyilatkoztatta ki a Magyar Anyák közösségének képviseletében egy harcos feminista a mai, »Nagy Ellenzéki Nőnapon«, amikor egy hiánypótló pillanat szemtanúi lehetünk: a választási teleregény újabb epizódjaként ugyanis végre egy teljes napig Márki-Zay Péterné játszhatja a főszerepet a baloldal »jobboldali« miniszterelnök-jelöltjének közösségi oldalán!

Micsoda kegy, micsoda gesztus! Juhíj! Végre hozzánk, keresztrejtvényt fejtegető nőkhöz is szól a mi honi Münchausen bárónk! De lássuk, mit is üzen?

Miközben a romákhoz és más elnyomott csoportokhoz hasonlóan zárkóztatna fel végre minket, leszakadt, megalázott nőket, azon kacarászik kérdezőjével, hogy bár az új köztársasági elnök egy háromgyerekes, tehetséges és tapasztalt nő lett, de ő nem számít, hiszen »a patriarchális társadalmat szolgálja ki«, s egyáltalán, »Novák Katalin nem képviseli a női méltóságot, értékeket«.”

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. március 24. 23:43
Miss K-vitamin...
Innogreen23
2022. március 24. 10:06
Várjatok! Hogy is van a deformált gyerekmondóka? Két hüjjjje egy pár, .....
Ferry63
2022. március 24. 08:52
Jobb lenne ezt a szörnyedvényt nem mutogatni , mert éjszaka felijedek!!
diós guba
2022. március 24. 08:36
Szinre lépett Elena is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!