A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb konzervatív érték

2022. május 30. 13:30

Ehhez képest kapjuk Varga Mihály pénzügyminiszter homályos, és Parragh László nyílt fenyegetőzését.

2022. május 30. 13:30
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb konzervatív érték. Ehhez képest kapjuk Varga Mihály pénzügyminiszter homályos, és Parragh László nyílt fenyegetőzését, hogy megszorítások lesznek a KATÁ-s vállalkozóknál. Ez jelenleg több mint 400 ezer magyart jelent. Többségük kisvállalkozó: vízvezeték-szerelők, fodrászok, ételfutárok, szakfordítók.

A kormány először bevezetett egy 40%-os különadót a 3 millió forint feletti bevételekre, lényegében csalónak bélyegezve minden kisvállalkozót, most pedig lengetik Damoklész kardját felettük. Nem tudni, mikor és milyen adóemelés érkezik, csak azt, hogy nekik megint rosszabb lesz.

A fideszes képviselőket nem zavarja, hogy nem tudják, a jövő héten hogyan és mit kell megszavazniuk – de ezeknek az embereknek megint a megélhetésével szórakoznak a homályos célozgatásokkal és dodonai válaszokkal.

Szerintünk nem szabad tovább büntetni a KATA-s kisvállalkozókat, sőt, az előző ciklusban bevezetett büntetőadót kellene eltörölni.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
0kosember
2022. június 10. 15:46
Vagy nem.
Puffin75
2022. május 31. 15:20
KATA-s vállalkozó vagyok és szeretek híreket olvasni. A legutóbbi kormánydöntés alapján NEM fognak változtatni ezen a vállalkozási formán. Hülyegyerek! Te nem olvasol híreket?
Cséfy
2022. május 31. 12:25
--
BlancoAgilon38
2022. május 31. 08:24
Te menj, Fegyőr és építs atombombát brikettből! Ostoba barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!