Igazságtalanságok a nagy igazság tükrében

2022. május 05. 21:50

Ha a törökök megtámadnák Bulgáriát, vajon szállítanánk fegyvert a bolgároknak arra hivatkozva, hogy esetleg a törökök meg sem állnak Budáig?

2022. május 05. 21:50
null
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„A Nyugat felháborodással és szankciókkal reagál az orosz–ukrán háború eseményeire. Területi integritás megsértéséről, háborús bűnökről, civilek elleni atrocitásokról, nők megerőszakolásáról beszél. Elsősorban az oroszok vétkeiről.

Nagy kár, hogy annak idején nem voltak ilyen határozottak és elítélők, amikor a második világháború idején, a nyugatiak szövetségeseként a szovjet hadsereg katonái magyar, román, lengyel, német nőket erőszakoltak meg, bármiféle következmény nélkül.

Amikor a német birodalmi törekvésektől megvédett Lengyelországot – és egész Kelet- és Közép-Európát – odaadták Jaltában egy másik nagyhatalomnak, amelyik ideológiájában, módszereiben és pusztításaiban semmiben sem különbözött a legyőzöttől. Amikor a pesti srácok küzdöttek a saját földjüket tapodó idegen harckocsik ellen, nem küldött nekik senki fegyvereket, és nem tiltották ki Csajkovszkijt a koncerttermekből.

Az egyszeri globalisták, akik régen hozsannával fogadták a szovjet megszállást, most egyszeriben a távlati orosz veszéllyel magyarázzák, miért kell mindent félredobva beleállni az ukránok oldalán a háborúba. Csakhogy közben a történelmi helyzet változott; ha a törökök megtámadnák Bulgáriát, vajon szállítanánk fegyvert a bolgároknak arra hivatkozva, hogy esetleg a törökök meg sem állnak Budáig?”

Nyitókép: VALERY MELNIKOV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 06. 08:13
Ruszkik haza!
bunko_jobbos
2022. május 06. 07:08
Viktor mindig elmondja a tudnivalókat, de csak halkan és egyszer. 10 éve megemlítette, hogy Magyarország 3 helyre figyel: Oroszország, Törökország és Németország felé. A franciák meg az usákok nincsenek benne a felsorolásban.
2022. május 06. 06:10
Miért nem azt kérdezi a szerző, hogy azt mondaná valamelyik Csendes-óceáni sziget, hogy az USA vonuljon ki a francba tőle, ahogy az ukránok mondták a ruszkiknak, hogy a krími támaszpontról tűnés, akkor mit lépne a NATO?
Carsac
2022. május 06. 02:17
Most komolyan: elfogulatlan véleményt vár valaki a pénzértsoros libateista, liberrált médiától? Nyilván nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!