Putyin átvágta Szijjártót/Orbánt

2022. július 15. 13:17

Blöff volt az a szám mindig is, amivel most szembesülhet mindenki.

2022. július 15. 13:17
null
Vicsek Ferenc
Facebook

„Azt mondja Holoda Attila – Szegvári Kati zseniális kérdésére, hogy miért nem csak annyival nő a számla, amennyit az aktualis  rezsicsökkentésnek feltüntetnek benne... – nos  Azért nem cssk annyival nő, mert az egy kezdettől fogva mesterségesen képzett, nem valós szám volt! Akkoriban jó ötletnek tűnt, hogy nem a mindenkori árhoz (hiszen az folyton változik és sokat kellett volna vele számolgatni), hanem a 2012 decemberi árhoz viszonyították. Viszont, ha a mindenkori árhoz képest mutatták volna be a különbséget, akkor bizony az is kiderült volna, hogy hosszú időn át alacsonyabb volt a piaci ár, mint a »rezsicsökkentett« ár, azaz nyerészkedtek rajtunk jó pár évig...

Mellékelt hozzá egy ábrát: amiből egyértelmű, Putyin átvágta Szijjartót\Orbánt az új hosszútávu szerződéssel...”

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Nyitókép: Vicsek Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus
2022. július 21. 22:25
Siessenek a fűtés áttervezésével, mert jövőre biztosan nem lehet 120-140 /kWh alatt még kedvezményesen sem hozzájutni.
falcatus
2022. július 21. 15:04
Jól tették, hogy a kicsit kihagyták. Jobbulást.
falcatus
2022. július 19. 23:19
"Igen, csak szilárd tüzelésre nincs lehetőség, kondenzációs gázkazánnal." Értettem, hogy 3200 m3 a gáz és azt nyilván nem szenes kazánban égetik el. Még egyszer figyelmesen át tetszik nézni az írásomat a szilárd/fa tüzelés mellett ott szerepel az 1700 m3 kedvezményes gáz. Ezt muszáj kihasználni, mert minden más fűtés drágább. Be kell szerezni egy szilárdtüzelésűt különben marad a milliós gázszámla..addig amíg lesz gáz egyáltalán. Mert, ha az oroszok ott hagyják Z-t, mint eb a szaharát,( bizonyos szempontból jobban járnának) akkor ezek a hétpróbások a legrosszabbkor fogják megakadályozni, valami véletlen esemény folytán a gáz áramlását. Most már minden blődséggel számolni kell. Magyarorságon 4-5 évenként van aszály és 25-30 évenként meg rendkívüli.Az időjárás hosszú távon mindig kiegyenlíti az átlagtól való eltérést. Pro és kontra.
falcatus
2022. július 19. 17:16
..az már több, mint elég
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!