Steve Cortes: Volodimir Zelenszkij egyre inkább felfedi valódi természetét

2022. augusztus 15. 21:23

Donald Trump korábbi tanácsadója szerint a Biden-kormányzat kezdi felismerni Zelenszkij fenntartás nélküli támogatásának hiábavalóságát.

2022. augusztus 15. 21:23
null

Steve Corates, Donald Trump korábbi kampánytanácsadója a Newsweek hasábjain jelentetett meg egy véleménycikket az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Az ukrán elnök hónapok óta szüntelenül élvezi az amerikai sajtó és az emberek figyelmét. Most azonban ukrajnai uralmának valósága tagadhatatlanná válik még Amerika leglelkesebb támogatói számára is, akik közül történetesen sokan republikánusok” – kezdi a cikket Corates.

Úgy véli, hogy az elmúlt néhány napban a narratíva érezhetően megváltozott. Szerinte először Thomas Friedman, a New York Times munkatársa „küldött fel egy próbaballont”, amely egyértelmű jelzés a Fehér Ház egyik legmegbízhatóbb gyorsírójától:

„Kedves olvasó! Az ukrán háborúnak még nincs vége. A magánéletben pedig az amerikai tisztviselők sokkal jobban aggódnak Ukrajna vezetése miatt.

– jóval nagyobb, mint amennyiről beszámoltak”.

Corates kifejti: „A Biden-adminisztráció korábban olyan mélyen elkötelezett volt az ukrajnai eszkaláció mellett, mint Lindsey Graham szenátor vagy Ben Stiller színész, de hirtelen a nyugati szárny is kezdi felismerni Zelenszkij fenntartás nélküli támogatásának hiábavalóságát. Úgy tűnik, vannak korlátok, még a washingtoni hadigépezet számára is”.

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolognese
2022. augusztus 16. 13:31
Nem kell felfednie magát - a fél világ tudja,hogy drogfüggő és buzi.
Innogreen23
2022. augusztus 16. 12:28
A háború kitörése óta ezt ugatjuk. Zselé és a sleppje egy aljas undor álladék. Gátlástalanul hajtja a vágóhídra a szerencsétlen ukránok tízezreit. Talán vmelyik haladó most már annak is utána jár, hogy mit műveltek Zseléék és a magánhadseregük a klf légiók, az ukránokkal, meg az orosz nemzetiségűekkel az elmúlt hat évben. Reméljük az a jóslatunk is bekövetkezik, hogy amikor Zselé kiesik az amerikai kiskosárból, naon gyorsan egy lámpavason végzi a mocsok. Reméljük a honfitársai húzzák fel. Remélem még ma.
Pax22
2022. augusztus 16. 09:53
Olvastam egy cikket, ahol leírják, hogy Zelinszkijt a saját édesanyja kérte, hogy ne politizáljon ( maradjon inkább színész). Egy anya csak ismeri a gyermekét, sejtette, hogy ebből katasztrófa lesz!
Káder János
2022. augusztus 16. 09:44
Volodomir a faszt . Vlagyimir .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!