Ki is valójában Európa ellensége?

2022. szeptember 20. 06:05

Európa ellenségei nem mi vagyunk, hanem azok, akik belőlünk próbálnak ellenséget kreál­ni, mert az erős nemzetállamok együttműködésén alapuló Európában hiszünk. 

2022. szeptember 20. 06:05
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Szögezzük le egyszer és mindenkorra, Európa mi vagyunk. Európa mi is vagyunk, jobboldaliak, konzervatívok, keresztények, heteroszexuális fehérek. Véleményünk, meglátásaink a bennünket körülvevő világról, terveink a jövőre nézvést semmivel nem értéktelenebbek, mint azoké, akikkel nem értünk egyet, és akik el akarnak tüntetni bennünket. Velük szemben mi toleránsak vagyunk, befogadók, tőlünk aztán úgy élik világukat, ahogy akarják, nem szólunk bele. Megelégszünk annyival, hogy rendszeresen legyőzzük őket a választásokon. Azt viszont nem tűrjük, ha ezt a lehetőséget aljas módszerekkel el akarják venni tőlünk. Nem tűrjük a megbélyegzést, hogy állandóan nácinak, intoleránsnak, ilyen-olyan fóbiával élőnek próbálnak beállítani csak azért, mert nem vesszük be a globalista maszlagot a multikulturális kevert népességen alapuló Európai Egyesült Államokról.

Európa ellenségei nem mi vagyunk, hanem azok, akik belőlünk próbálnak ellenséget kreál­ni, mert az erős nemzetállamok együttműködésén alapuló Európában hiszünk. 

Merjük kimondani minél többen, minél több országban, hogy előbb vagyunk magyarok, németek, olaszok, szlovákok, szerbek, a sor folytatható definíció szerint az Atlanti-óceántól az Urálig, és aztán európaiak. Mi így vagyunk ­európaiak több mint ezer éve. Európa ellenségei azok, akik fel akarják mindezt számolni hagymázas ideológiájuk mentén, Európán kívüli érdekek szolgálatában.”

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. szeptember 20. 19:31
Csicska Gajdics, először is kezdjük ott, hogy a te kis pártocskádban több a buzi meg a pedofil, mint a heteroszexuális! Ja, Európa ellensége csak ti vagytok!!!
Rocktoberi
2022. szeptember 20. 10:40
Az Európai Egyesült Államok halva született ötlet. Egyetlen európai ország se fogja feladni érte a saját országát. Elég ha azt nézzük, hogy milyen fogcsikorgató vitával lehet rábírni a tagállamokat arra, hogy azt az egy-két százalékos uniós befizetést megtartsák. Az emelése sci fi.
LancelotDuLac
2022. szeptember 20. 09:37
Úgy látszik, csak Magyarországon van ún. "háborús" infláció. A linken található grafikonon pontosan látszik, hogy nálunk (búzaexportőrként) mennyit tesz ki a háborús rész a kenyér árában. Amennyivel magasabb az oszlopunk a második helyezettnél. Innen mindenkinek egyértelmű lehet, hogy a "háborús" infláció = Orbán infláció. Orbán a közellenség a hazudozásával seggfejek! https://ec.europa.eu/eurostat/documents/4187653/14185661/20220919_BreadperCountry_Webv2.png
smarton84
2022. szeptember 20. 08:38
Mennyivel nőtt a hungarikumnak számító rendszerhasznélati díj és kinek folyik be? Lölő Ki kapta meg 35 évre titkosítva az autópálya koncessziót és kihez folyik be? Lölő Kiknek szervezték ki az egyetemeket alapítványokat, hogy elveszítse a közpénz jellegét? Fideszes potentátoknak A lényeg, hogy az EU-s pénz nélkül is lesz Homár-mangó creme fraiche és Fésűkagyló-wakame Andikának amíg a magyarok 18 fokban dolgoznak 200 bruttóért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!