Felböffentek a csatornák

2022. október 24. 09:27

Gyurcsány vette a bátorságot és szájára vette a nagyapós által megkínoztatott, bebörtönzött Mindszenty Józsefet.

2022. október 24. 09:27
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Gyurcsány vette a bátorságot és szájára vette a nagyapós által megkínoztatott, bebörtönzött Mindszenty Józsefet és volt bőr a képén azt mondani, hogy Mindszenty undorodva nézné Orbánékat.

Aztán jött ez a másik rendkívül értelmetlen, de lagalább szép magas főpolgármester, aki szerencsétlen megint rázendített a mártír nótára és többek között olyan butaságokat beszélt, hogy még mielőtt államosítják a teret, elmondja a beszédét. Ha-ha-ha! Államosítás… Komolyan…!

Ja, és még egy gyöngyszem: Provokátor Noár meg azzal etette élőben a népet a Duna mellől, hogy milyen fantasztikus, hogy a diákok megszervezték ezt a tüntetést, majd bemutatta ahogy készül a nagyszínpad, a hangosítás meg a LED-falak. Igen Noárka, ezt a diákok szervezték minden bizonnyal a kis zsebpénzükből, aztán összejöttek tüntetni jobb életkörülményekért.

Na, és jött a nap, a nemzeti ünnep fénypontja - amit már meg sem osztok úgy szégyellem - felküldték a kis elnyomott, copfos, kapucnis Lilit a színpadra, aki - hogy mást ne idézzek - olyanokat kiabált, hogy “leszarjuk ki az anya és ki az apa”, mindezt 1956 szimbólumával, a lyukas magyar zászlóval a háttérben.

Kitettetek magatokért ismét, baloldali politikusok! Ami viszont kétségbeejtő a tegnapi és az elmúlt hetek eseményeit elnézve: A szemünk előtt zajlik a gyerekek, a fiatalok lezüllesztése a saját ordenáré, alpári, primitív, agresszív szintetekre. És ez TRAGÉDIA!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyula85
2022. október 27. 23:59
Laborczy Szilvia, rád igen nehéz megfelelő jelzőket találni, hisz ha valaki tehetségtelen színészként nem tud eleget keresni, használja inkább azt amije van.....Sok hozzád hasonló legalább tisztességes kurvának áll, Te viszont eladtad a lelked és a becsuleted, és mint régen a nyilas verolegények, vagy a pufajkás kommunisták, te is beálltál pártkádernek csak éppen a Fideszhez. Aljasságodon és kétszínű propagandista cikkeiden olyan könnyű átlátni, mint egy felkapcsolt lámpával megvilágított szoba fuggonyén. Remélem elnyered méltó büntetésed, remélem keserű, traumákkal és tragédiákkal téli életed van és lesz. Kívánom szívből. Egy "rajongod"
szürkeSzarvas
2022. október 27. 10:31
Igazat irsz. Dicsőség neked.
Zolcsika
2022. október 24. 21:36
És eközben Zalaegerszegen... Valami cikk lesz remélem. Hasonló stílusban.
Sulammit
2022. október 24. 20:49
Jó, írás volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!