Csak a csicska tanárnak nem ad senki fizetést

2022. október 18. 09:02

Az idegesítő TikTok-majmok és DK megmondók ebben nem segíthetnek neked.

2022. október 18. 09:02
null
Tibi atya
Facebook

„Sok pedagógus fél tőle, hogy ha kockáztat és bevállalja a munkabeszüntetést, végül a DK és a holdudvarában tenyésző influenszerek ölébe hull az ügyük. A félelem valós, de nem kezelhetetlen.

Először is, tedd fel a kérdést, miben ért mindenki egyet? A fizetésben? Rendben, akkor legyen ez a közös nevező. Addig ne menj dolgozni, amíg nem emelnek. Emelnek? Mi a következő lépés?

Megjelenik néhány affektáló libtard, akik szerint az oktatásnak úgy kell kinézne, hogy a gyerekek LMBTXYZZS-tündéreket rajzolnak hároméves koruktól nyolcadikig? Megjelennek majd olyanok, akik »önzetlenül« segítik az ügyedet, de véletlenül mindenben pont azt és pont úgy mondják, mint Gyurcsány Ferenc?

Meg. De ne aggódj: bármikor befejezheted a sztrájkot, és visszamehetsz dolgozni, hogy jelezd nekik, ők az ügyedet nem segítik, hanem kinyírják.

Most viszont még nem tartunk ott.”

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. október 19. 10:09
Ugy is kevés a gyermek. Iskolaösszevonásokat! Ha kirugatják magukat a belpesti hőzöngők.
szürkeSzarvas
2022. október 19. 10:07
Ugyanazok "tolják" a tüntit,mint a drag qeeneket. Dicsértessék!
civilvilmos
2022. október 18. 22:26
Sajnos a tanárok (vagy legalábbis a prominenseik) lefeküdtek a dk-nak. Így már nem is érdemelnek semmit. Egyék meg, amit főztek maguknak!
bagira
2022. október 18. 19:20
,,csicska tanárok ,, Brüsszelben kampányolnak fizetésük emelése ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!