Emberséges közbeszéd 2.0

2022. november 20. 07:14

Nem, ez nem trágárság. Ez költészet.

2022. november 20. 07:14
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nem, ez nem trágárság. Ez költészet. S ki a táblát tartja? Nem egy útszéli, durva, közönséges markotányosnő, dehogy! Egy finom, érzékeny, kedves úrilány. Egy diák. Szülei es tanárai büszkesége.”

Nyitóép: Fölházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2022. november 21. 13:47
ez fogyatékos?
dezilluzionista
2022. november 21. 12:35
Hipercinikus.
tatam
2022. november 21. 09:57
El kell ismernem, hogy a kötelékben repülő mindenszarista fikakommandó a hasznos idióták segítségével ismét hatékonyan működött. Részletesen megismerhettük L. Simon és Petri költői munkásságának rendkívül erőteljes részeit, szokás szerint volt testnedvek és salakanyagok ürítése, a szexuális tevékenység széles körének felemlegetése, kölcsönös buzizás és kurvanyázás, csak arról nem esett szó, amiről Bayer néhány szavas szösszenete szól, éspedig teljesen világosan és egyértelműen. Vajon mit keres egy gyerek kezében a tanárok melletti (?), és/vagy az oktatásért (?) tartott tüntetésen egy "Állnak a faszok" feliratú tábla? Mit érdemel az a felnőtt, aki ezt a táblát a gyerek kezébe adta, vagy, ha módja lett volna rá, nem vette ki a kezéből? Teljesen elment már mindenkinek az esze?
Gulyásleves
2022. november 21. 06:15
zsolti te buzi A kiscsaj még tanuló te meg ugye egy kifejlett ujságíró, amolyan seggnyaló vagy És ahogyan nyalsz az maga a szégyen a hivadásodra nézve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!