Még több biciklisávot! – újabb ötlethalmaz a fővárostól, ami lehetetlenné tenné az autózást

2022. november 19. 13:12

Pedig most minden esély megvolt arra, hogy Karácsonyék tegyenek is valamit. Ezúttal sem jött össze.

2022. november 19. 13:12
null
Szalma György
Kontra

„A liberálisok fővárosi győzelme óta három év telt el, a cselekvésben azonban csupán addig jutottak, hogy megkérdezik az embereket arról, mit kellene tenniük. Nézzük meg, hogy a budapesti vezérkar közösségi gyűlésének milyen eredményei lettek mind ez idáig.

Egy ország vagy egy település vezetésének a szakmai minősége nem csak azon mérhető le, hogy mit tesz, hanem azon is, hogy mennyi mindenre lett volna lehetősége, amit végül elmulasztott megtenni.

Tehát nemcsak az elvégzett munkát kérhetjük számon rajtuk, hanem azt is, amit elvárunk politikusainktól annak érdekében, hogy jobban éljünk az országunkban vagy a településeinken.

Karácsony Gergely vitán felül az el nem végzett munka királya, az elszalasztott lehetőségek apostola, a be nem teljesült ígéretek prófétája, a hiú ábrándok nagyfejedelme.

Benne öltött testet a liberális ábránd, miszerint egy politikusnak semmiféle teljesítményt nem kell felmutatnia, a népszerűséghez és a választási győzelemhez bőségesen elég a jó médiamegjelenés.

Jól kell kommunikálni, a város majd elvezeti magát. Az a bizonyos láthatatlan kéz, amely a gazdasági ügyeket is rendezi, az igazgatja Budapestet is.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. november 21. 12:44
"egy politikusnak semmiféle teljesítményt nem kell felmutatnia, a népszerűséghez és a választási győzelemhez bőségesen elég a jó médiamegjelenés" Na persze, hiszen magas és vékony, illetve már görbül és hízik..
NTLLK
2022. november 20. 21:31
Ez az ember még a biciglit is csak tolni tudja.
Gonella
2022. november 20. 18:20
én télre egy szánkó sávot szeretnék minden útvonalra, kétsávosat, kivilágítva, folyamatos zóld jelzéssel, ha nincs hó, akkor só is jó.
Borossy
2022. november 20. 15:15
Budapest egy gazdátlan várossá vált, ahol a tömegközlekedés és az autósforgalom összeomlott, mindezért persze természetesen mindig másra mutogat a felelősségáthárítás lusta világbajnoka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!