Orbán Viktort napok, hónapok, évek, sőt, bő 12 éve hiába kérdezzük

2022. december 14. 11:53

Lehet arról vitatkozni, hol, milyen szituációban lehet, szabad kérdezni a miniszterelnököt, de lényegesebb, hogy miért nem érzi kötelességének válaszolni.

2022. december 14. 11:53
null
Dull Szabolcs
Facebook

„Nyolcadik napja nem tudjuk, hogy Matolcsy György jegybankelnök szavait, miszerint Magyarország válságközeli helyzetben van, mennyire veszi komolyan a kormány, és mit szól hozzá maga a miniszterelnök.

Mivel Orbán Viktort napok, hónapok, évek, sőt, bő 12 éve hiába kérdezzük, kénytelenek az újságírók megpróbálni az utcán elkapni és válaszra bírni őt. Fábián Tamás, aki immár fekete öves utcai kérdező, kétszer is igyekezett válaszokhoz jutni, de csak annyit tudtunk meg, hogy: »Ember, most jövök ki a templomból«.

Lehet arról vitatkozni, hol, milyen szituációban lehet, szabad kérdezni a miniszterelnököt, de sokkal lényegesebb, hogy miért nem érzi kötelességének válaszolni arra: tényleg válságközeli helyzetben van Magyarország?”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. december 15. 18:33
Te akkor is hazudsz amikor kérdezel,ezért ez a jövőben is így lesz,mivel a miniszterelnök nem állhat szóba egy utolsó értéktelen bitanggal.
Carcess
2022. december 15. 13:40
ti nem kérdeztek ti vádoltok de az éves kormányinfón ahol végre adva van a lehetőség csak dadogtok makogtok idióta bolsevik propagandisták
luxusbatar
2022. december 15. 13:39
Nagy a pofa, aztán a kormányinfon,amikor Guyást leht kérdezni, a telexes csávó a nevét is elfelejti. Öööö...izé... Gulyás: ezt a kérdést ön előtthárman feltették,de szívesen válaszolok. Öööö....izéé... --- Ezek akarnak orbántól interjút?
Julius68
2022. december 15. 13:15
Kérdezzétek karácsonyt a Budapestinfón.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!