Ezúttal maximális elismerés Osváth Zsoltnak

2022. december 07. 18:14

Azzal senki nem mentheti meg a lelkét, legföljebb az imázsát, ha valami minősíthetetlen tahóság után szervez egy kékharisnya-talkshowt.

2022. december 07. 18:14
null
Hont András
Hont András
Facebook

»A villában történt események kapcsán azt tartjuk a leghatékonyabb eszköznek, ha a műsorban látottakat mind a játékosok, mind pedig a nézők számára kontextusba helyezzük. Ezzel kapcsolatban az elkövetkező hetekben kifejezetten az erőszakmentes kommunikációval foglalkozó háttérműsort is készítünk majd, de ennél is fontosabb, hogy a villalakóknak szakemberek fogják megmutatni az erőszakmentes, asszertív kommunikáció alapjait, és azt, hogy milyen hatékonyan lehet ezeket a kommunikációs formákat használni a mindennapi konfliktusok kezelésében«. (Az RTL közleményéből)

Az jó lesz. Asszertív kommunikáció alapjai villalakóknak. »Azt mondod, szeretnél úgy szájba döngölni, hogy annyira kigúvadnak a szemeim, hogy a retkes anyám valaga nem ismer rám három hétig? Értem, köszönöm, hogy elmondtad. Valóban nehéz lehet neked ezzel a kényszerrel együtt élni. Ugyanakkor szeretném neked elmondani, hogy bennem ez kellemetlen érzéseket kelt, nem biztos, hogy jó nekem, ha a szájba döngöléstől kigúvadnak a szemeim. Nem tudnák ezt a problémát valahogy közösen megoldani?« Gondolom, így.

A kontextusba helyezést illetően is segítek. A kontextus az, hogy összeválogattátok a világ söpredékét, amin aztán a kényes ízlésű nagyérdemű kedvére derülhet. Lelkük rajta. Annak is, aki részt vesz benne, annak is, aki nézi. Nem akarok én ebbe beleszólni, nem vagyok illemtanár, van abból elég. Azt azonban tudom, hogy azzal senki nem mentheti meg a lelkét, legföljebb az imázsát, ha valami minősíthetetlen tahóság után szervez egy kékharisnya-talkshowt. Például, ha leadnak egy nemi erőszakot egy az egyben, azzal ez nincs rendbe téve, ha utána behívják szakérteni azt, aki szerint a melósok füttyögése is be kell, hogy indítsa a büntetőtörvénykönyv teljes arzenálját. Bár kétségtelen, hogy a szakértői díj nagyban hozzájárul az imázsmegőrzéshez.

Ezúttal maximális elismerés Osváth Zsoltnak.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tobit
2022. december 09. 12:56
Én és sok ismerősöm pontosan ezek miatt a velejéig szemét műsorok, valamint a selyempapirba burkolt hazugságok, csúsztatások és nem kevésbé a gyűlöletkelltés miatt nem nézzük az RTL klubbot. Osváth Zsoltnak valóban igaza van, a világ söpredéke fordul meg az RTL műsoraiban. (Mint mindig, most is tisztelet a kevés kivételnek.) Amilyen a rendezés, olyan a műsor. Nem szabad lenne az embereket hülyének nézni.
Vakfolt
2022. december 08. 13:50
Semmi elismerésre méltó nincsen ebben, végig nyalta a szart a dologról, vidáman élvezte az arcát érő meleg szelet, mikor belefingottak, kimaxolta az ebből eredő összes előnyt, bár eltartott kisujjal panaszkodott, hogy ő saját jogon valaki, és nem vvzsolti. Most meg egy újabb falat szartól besokall, miután ájtatos pofával az évek alatt megevett hat Zilnyit. Mintha ez a műsor valaha is másképpen működött volna?!
Sibelius
2022. december 08. 13:03
Én nem vagyok híve a betiltásnak, de az ilyen showkat bizony egyáltalán nem engedélyezném. Büntetni kellene. Ha vannak ennyire balga emberek akik még erre kívancsiak is, hát .. talán menthetetlenül kihalásra ítélt a józan ész.
Bell & Sebastian
2022. december 07. 23:07
Most legalább már sejtem, miről van itt szó, Hont időt takarított meg nekem. Csak az a kérdés, szükségem van-e erre a tudásra. Van erre egy szervezet, ami megregulázza az elkanászodott médiumokat, élükön az RTL -lel. Ami valahogyan sosem sikerül, mert végső esetben Scholz vagy Biden csörgeti meg Viktort, ugyan hagyd mán népbutítani a köcsög fiúkat, neked is jobb, meg nekünk is, ha a tévét bámulják csukott ablaknál. Másra úgyse hagysz pénzt náluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!