Milyen lenne Magyarország, ha az ellenzék lett volna hatalmon az elmúlt 12 évben?

2023. március 08. 10:14

Egyetlen nagy sportesemény sem lett volna Magyarországon, egyetlen stadion sem épült volna, egyetlen uszoda sem.

2023. március 08. 10:14
null
Bálint Botond
Bálint Botond
PestiSrácok.hu

„Egyetlen nagy sportesemény sem lett volna Magyarországon, egyetlen stadion sem épült volna, egyetlen uszoda sem. Ugye milyen jó lenne? Nem lennénk összeszerelő üzem, viszont lenne garantált alapjövedelem. És miután most nemzetközi nőnap (jut eszembe) megvalósult volna az egyenlőség, tehát a férfiak is menstruálnának és szülnének. Mert az ellenzék nem ismer kompromisszumot.

Vadai Ágnes lenne a hadügyminiszter, ha nem szüntették volna meg a hadsereget, de van egy olyan gyanúm, hogy azért lenne valami katonai magánvállalat, valami zeneszerzőről elnevezve, aki jó pénzért megvédi az országot a GDP 2 százalékáért, NATO-kompatibilisen. Ez ugyan katonákban, katonai eszközökben nem jelenne meg, de nagyon szigorú szerződés garantálná, hogy ha kell, azok gyorsan idekerülnének az orosz raktárakból, ahol bértárolják őket. Pech, hogy közben megromlott az orosz kapcsolat, de azok úgyis elavult fegyverek voltak, nem kár értük.

Még mindig itt lenne az IMF, hiszen a GDP 112 százalékát kitevő, természetesen kezelhető államadósságot valahogy menedzselni kell, Bokros Lajos még mindig jelentős közgazdasági tényező lenne.

Az összes autópálya, meg még sok másik, mind-mind megépült volna a korábban is oly sikeresnek bizonyult PPP-konstrukcióban. Most éppen sem dízel, sem benzin nem lenne, és ha éppen igen, akkor is csak 800 forintért, mert egy csepp energiahordozót sem vennénk egy éve az oroszoktól, mert nem kell a véres olaj és a véres gáz. Az enyhe telet pedig a haladó kormány sikereként értékelnénk, Gréta Thunberg Magyarországra költözött volna, hogy ezzel is kifejezze a kibocsátás-csökkentő bajnok Magyarország iránti nagyrabecsülését. Mindenütt nem forgó szélkerekek lennének és újraindult volna a szénbányászat (fiatalabbak utánanézhetnek az »Eocénprogram« címszó alatt). Ami sokat tett volna a 14 százalékos munkanélküliség mérséklése érdekében. A Mátrai-erőmű megkapta volna az »Európa legkörnyezetbarátabb szénerőműve« címet a német zöldektől.

A népszámlálás szerint Magyarország lakossága 10 534 213 fő vagyis több tíz és fél millió lenne, amit a sajtó és a baloldali értelmiség is a magyar történelem legnagyobb és legpozitívabb demográfiai fordulataként értékelt volna.”

Nyitókép: MTI/Ruprech Judit

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecskee
2023. március 09. 23:10
Csa azért nem sorolta még 5000 karakterben a többi állatságot amit művelnének, mert még a végén valaki rájuk gyujtaná a kastélyaikat.
Viktor76
2023. március 09. 19:58
Soha többé baloldalt! A baloldal a világon mindenhol a totális elmeháborodottságot, lezüllést, a mérhetetlen kettős mércét, a devianciák feltétel nélküli támogatását jelenti. A világ minden pénzét elkúrják (bármilyen látható eredmény nélkül), ha véletlenül mégis építésre adják a fejüket, abból olyan förmedvények jönnek létre, mint a szocialista lakótelepek. Nincs a világon olyan ország, amit a baloldal juttatott volna el a jóléti társadalom szintjére, legfeljebb ideig-óráig tudtak viszonylagos jólétet biztosítani a polgáraik számára, totális szétadósódásért és társadalmi elzüllésért cserébe. Ahol villognak mostanában nyugaton ezek a libsi-balos elmebetegek, nem saját erőből tehetik, hanem a korábbi valódi és komoly politikusok, valamint a kapitalizmus eredményeit basszák éppen lépésről lépésre szét. Külön tragédia, hogy az elhülyített és minden természetes védekezési ösztönétől megfosztott nyugati világ, felállva tapsikol ehhez a szétbaszáshoz, és hülyézi, nácizza azokat, akikben itt Európa közepén még működik az egészséges és természetes életösztön. Ha valaki csak 20 éve is azt mondja, hogy Európa egy fő problémája az lesz, hogy a férfiaknak joguk van szülni, elmeorvoshoz irányítottam volna, mint akinek az agyára ment a Brian élete. A baloldalra csak agyatlan prolik, valamint elvont, gyökértelen értelmiségiek képesek szavazni. Az elmebeteg Gyurcsány és sleppje meg a nemzetközi libsi baloldalnak is az állatorvosi lova(i).
zsanett-kúnrum
2023. március 08. 18:40
Ha ez így lenne, el lehet innen menni, ez bőven sok
123321
2023. március 08. 16:47
"Egyetlen nagy sportesemény sem lett volna Magyarországon, egyetlen stadion sem épült volna, egyetlen uszoda sem." az a legkisebb baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!