Ha Zelenszkij csak az erőből ért, akkor erősek leszünk

2023. május 18. 14:15

Keresem az okokat és egyszerűen nem tudok rájönni, mitől jó nekik, hogy lassan 10 éve undorító viszonyt tartanak fent Magyarországgal?

2023. május 18. 14:15
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Miért jó ez Ukrajnának? Keresem, kutatom az okokat és egyszerűen nem tudok rájönni, mitől jó nekik, hogy lassan 10 éve undorító viszonyt tartanak fent Magyarországgal, aminek nem hazánk az oka. Nem, nagyon nem mi vagyunk ennek az okai! Persze azok, akik mindennapi betevőjüket 444- és Telex-kommentek útján szerzik be, azt gondolhatják, hogy erről az egészről mi tehetünk, de ez a valóságnak olyan szintű leegyszerűsítése, amit kizárólag dollárbalos termékekben láthatunk.

Kicsit az a szitu, mint amikor egy verekedésbe keveredett embertől megkérdik, miért ennyire agresszív, mire az azt válaszolja, hogy talán azért, mert nem akarta magát agyonverni hagyni.

Így vagyunk mi is Ukrajnával. Sajnáljuk, őszintén sajnáljuk őket, irdatlanul nagy segítséget nyújtottunk a háború miatt elmenekülő embereknek – mert az utolsó fillérig megérdemli az, aki szükségből menekül a legközelebbi, biztonságos hely felé –, és mégis, amit kapunk, az folyamatosan csak az ordas nagy gyűlölködés, amit állandóan felerősít a nyugati vagy nyugati pénzekből működő, hazai média.

Most nézzék meg, a világ még nem b*szott olyat, hogy egy adott ország szakértői elkezdjék magyarázni, mennyire helyénvaló is az, ha egy állam egy másik állam gazdaságát – annak az államét, amely állítólag a szakértőé – tönkre akarja tenni. Gondolok itt arra, hogy a máskor a CIA-féle szivárogtatásért megvesző baloldal most körülbelül úgy tesz, mintha nem ugyanilyen szivárogtatás miatt tudnánk, hogy Zelenszkij a közelmúltban egy ponton azt tanácsolta, robbantsák fel a Barátság-kőolajvezetéket, hiszen ha ezt megteszik, Magyarország gazdasági teljesítménye óriási veszélybe kerül. Hogy is mondjam, az ilyet azért még a legveszélyesebb klubokban sem szokták valid megoldási javaslatként elfogadni. De hirtelenjében azok a szivárogtatások, amelyek a maguk tárgyszerű valójában korábban a balos kontextust erősítették, nem bírtak tovább bizonyító erővel. Én abszolút megértem, ha valaki az amerikai titkosszolgálat – nyilván célzott – kiadásait nem szereti elfogadni, hiszen egy titkosszolgálatnak igen gyakran a befolyásolás is célja, de az úgy nem működik, hogy amikor az én javamra keverik a szart, mindent elfogadok és ünnepelek, amikor pedig ezzel ellentétesen cselekszenek, akkor úgy teszek, mintha az egész kamu volna.”

***

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AntiSorosWeapon
2023. május 25. 09:31
"Ha Zelenszkij csak az erőből ért, akkor erősek leszünk" Nácik egymás közt :D:D:D
files32
2023. május 21. 11:30
https://i0.wp.com/gulyasagyumedia.hu/wp-content/uploads/2023/04/integetes_1200-900px_4-3.jpg?w=1200&ssl=1
Innogreen23
2023. május 20. 06:36
Jajjjj Elvtársak! Hagyjuk már a szarkavarást. Ez az egész nem szól másról, mint a már úgyis elég szar Magyar - Ukrán viszony további gerjesztéséről. Akkora barom még zselé sem lehet, hogy leromboljon egy olaj vezetéket, majd kb egy két héttel később bejelentse Ukrajna kapitulációját feltétel nélkül, mert kifogyott a petrom a hökikből. Ezért a visszacsatolt finomított vezetékért maradhatott életben az Orosz kőolajimport a "barátság" vezetéken. Amúgy a lőtéri kutyát sem érdekelné európában Magyarország olaj ellátása.
Kivűlálló
2023. május 19. 23:02
"Keresem az okokat és egyszerűen nem tudok rájönni, mitől jó nekik, hogy lassan 10 éve undorító viszonyt tartanak fent Magyarországgal?" Marha egyszerű a recept Kristóf! A rohadék ukránnak csípi a szemét, hogy minket nem tudnak ugráltatni, mint Európa többi országát! Le kell szarni a hülye ukránt, másra úgy sem jók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!