Kötelező migránskvóta, ami nincs

2023. július 14. 06:12

A brüsszeli balosok legnagyobb kihívása a valóságot konzekvensen valótlanságnak beállítani.

2023. július 14. 06:12
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Jók ezek a soha nem volt, kizárólag a jobboldali politikusok fejében létező kötelező kvóták, amelyek annyira nincsenek, annyira nem is tervezik bevezetni, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan okból mégis újra és újra nekiállnak tárgyalni róluk Brüsszelben.

A magyar baloldal politikusai ilyenkor persze vörös fejjel igyekeznek bizonygatni, hogy a kötelező kvóta valójában nem is kötelező, Európa felvilágosult és progresszív részén, ott, ahol valósággal tombol a demokrácia, soha nem is akartak ilyen ronda dolgokat ránk erőltetni, különben is, majd néhány tízezer euróval fakultatívvá lehet varázsolni a kötelezőt, amúgy okosba’.

A migráció amúgy is álprobléma, bár kicsit szomorú, hogy »továbbmennek«, és azt a rengeteg tudást, szeretetet meg elfogadást nem kicsiny és elmaradott hazánkban akarják megmutatni, kamatoztatni. Régóta ismert tény ugyanis, hogy a Közel-Keletről és a Fekete-, illetve Észak-Afrikából érkezett emberek mind tudásban, mind a liberális értékek képviseletében jóval fejlettebbek a buta magyaroknál, gazdag kultúrával rendelkeznek, nem afféle szedett-vedett, kevert népesség, mint amilyen a magyar, amelyik amúgy nincs is.

Régen talán volt, de az már elmúlt. Feloldódtak.

A migráció tehát roppant hasznos dolog, hiszen az új hazát kereső, az üldöztetés elől elmenekült emberek rettenetesen akarnak bizonyítani a többségi társadalomnak, villámgyorsan megtanulják az adott nép nyelvét, és úgy vetik bele magukat a munkába, hogy Sztahanov elvtárs szorgalma és elhivatottsága kutyafüle hozzájuk képest. Ráadásul ott van a gasztronómiájuk, ami felülmúlhatatlan. Nincs is finomabb egy jó kis eritreai ételnél, az afrikai konyha akkor is világhírű, ha némely fasiszták szerint ehetetlen, szenes szörnyűségeket szoktak arrafelé feltálalni, illetve elfogyasztani. Aki ilyesmiket mer nagy nyilvánosság előtt megfogalmazni, az egyszerűen nincs a morális fejlettség azon fokán, amely egy igaz és befogadó demokratára jellemző.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2023. július 14. 21:52
frappánsan össze van foglalva a dolog!
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 14. 17:15
"Ízisz 2023. július 14. 07:34: Z. Mit hergelsz hazugsággal???, nyomorult fizetett hazaáruló bérkommentelő prosti kurva cseléd!!!" Nem vagy te egészen véletlenül egy icike-picikét elmerokkant? Mikor látott legutóbb orvos?
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 14. 17:11
"Squalline 2023. július 14. 08:25: Nem akarod ertni. 1/ Hazankba evtizedek ota lehet igenyelni munkavallalasi celu tartozkodasi engedelyt..." Le vagy maradva egy brosúrával. Épp az eddigi szabályozást változtatja meg az új vendégmunkástörvény. https://cdn.kormany.hu/uploads/document/d/d1/d1e/d1e0bf03379fa8738ad65ea6e138aaff88ef3785.pdf
destsai
2023. július 14. 14:18
Tütü! ha nem NB II.-es balettáncos, hanem pl. NB I.-es seggnyaló lennél...vagy..., akkor is kevés az agyad ezekhez a témákhoz...de...próbálkozz. istenem!!! ...felkerült a szar a polcra!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!