Navracsics: Reding aláássa az EU alapértékeit

2013. március 25. 10:07

Az igazságügyi miniszter parlamenti állásfoglalást kér Viviane Reding Tobin-ügyben tett nyilatkozata kapcsán.

2013. március 25. 10:07

Viviane Reding EU-biztos még egy március 9-i interjújában kérdőjelezte meg a magyar igazságszolgáltatás függetlenségét, illetve közölte, nem csodálkozik azon, hogy Írország nem adta ki a 2000-ben két gyermeket halálra gázoló ír férfit Magyarországnak.

Navracsics Tibor igazságügyi miniszter úgy véli, Reding ezen kijelentésével pont azokat az alapvető értékeket ássa alá, amelyeknek a megteremtése és védelme az Európai Bizottság feladata.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2013. március 26. 07:58
Ciprusról nem sok szót ejtenek ezek a figurák.
szancso
2013. március 26. 04:50
Teljesen össze vagyok zavarodva! Amikor a kormany nyugdijba akarta küldeni az elöregedett biroi kart, azt az EU megfurta. Indoklas: Orban leakarja fejezni a fügetlen birosagot. Igy aztan maradt a regi garda. Most ezek akkor kitöl is fügnek?
Forsz
2013. március 25. 22:41
Vivikével nem az a baj, hogy nem tudja elérni, hogy Írország kiadjon egy elítéltet. Vivike a magyar bírósági rendszert minősítette le. Vivike, ez a politikai lotyó, a frizurájával többet törődik, mint a munkájával, a tisztességgel, akinek a szakmai színvonal az egy kínai kifejezés és valószínűleg nem is tartja fontosnak. Vivike - kétség sem fér hozzá -, egy buta liba, akit elbódít a hivatala. Na meg az a konformizmus, ami minden felkészületlen, ostoba hivatalnokot jellemez. Amelyet a butaság és a megfelelni akarás kényszere táplál. Ő maga is tisztában van vele, hogy méltatlanul ül egy túlfizetett pozícióban, ezért a korlátozott képességeinek tudatában, azzal igyekszik megfelelni, ami kitelik tőle. Vivike úgy gondolja, hogy Magyarországra bármit mondhat, mert az ma az ő köreiben olyan trendi, és mivel agyilag korlátolt szegényke, ezért a hozzá hasonló butácskáktól megszokott módon, rutinból reagál - úgy, ahogyan a folyamatosan és kínosan karban tartott kis ostoba fejével gondolva - elvárják tőle. A kétségtelenül gyalázatos, lenéző és nagyképű kijelentést nem lehet ennyiben hagyni. Redinget még a jövő évi EU parlamenti választások előtt ki kellene paterolni. Ha ez nem történik meg, az EU parlamentről a kutya sem moshatja le, hogy csak egy zabhegyező intézmény.
emhem
2013. március 25. 20:46
apropó: köztörvényes gyilkost orbán menesztett némi üzletért cserébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!