Parlamenti emberkísérlet 444 módra

2013. november 15. 10:46

A parlamenti tudósítók élete nem egyszerű. Az igazságot kívánják megtalálni, mégis néha pórul járnak. És még akkor is meggyanúsítják őket részegséggel, ha csak teáztak. 444 péntek.

2013. november 15. 10:46

A parlamenti tudósító élete csupa stressz és megaláztatás. Minden reggel úgy megy be a demokrácia templomába, hogy szomjazza az igazságot, és józanul, de kérlelhetetlenül jár utána, mi a baj ezzel az országgal. Aztán úgy kullog haza, mint egy rongy. Mester és tanítványa egy flaska teával a költségvetési hiány nyomában!

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. november 16. 12:30
hülye fülemüle,most Zakar barátomat plagizálom
ciprióta
2013. november 16. 07:04
miért nem basszák ki ezt a két komolytalan himvesszőt a Háznak még a környékéről is?????Barmok, igazi hazai barmok...DDDDDDDD
basatu
2013. november 16. 06:55
Nem csoda hogy a képviselők törvénytelen törvényeket hoznak mert előtte és utána is piálnak a parlamenti büfében,ez meg hogy a félművelt kötél laci elveszi a pénzüket nem csoda hisz az a szerencsétlen iskolai bugdácsoló aki a tehén mellett csocializálódott mindíg is istálló kultúrával bírt,hisz ebben gyakorolt az átkos Társadalompolitikai Kutatóintében mint istálló mester!
S0ma
2013. november 15. 18:43
Nagy katasztrófa a jövőre nézvést, hogy a baloldalon lámpással sem lehet normális, józan, vitaképes embert találni. Londonban már 15 évvel ezelőtt sem találkoztam hajléktalan emberrel. Amszterdamban, Berlinben és Koppenhágában sem, hogy csak pár országot említsek. Akkor ott már szegény ember sincs? Van, de nem az utcán kakálnak. Aztán: Budapesten húsz évig a kutya sem nézett rájuk a szeretetszolgálatokon és az irgalmasabb lelkű embereken kívül. Most , amikor elkezdi valaki megoldani a kérdést, akkor ezerrel cirkuszol a magát demokratának nevező bagázs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!