Offshore-céget vezetett Neelie Kroes

2016. szeptember 22. 07:39

A magyar kormánnyal is többször meccselő volt uniós biztos, Neelie Kroes hivatali ideje alatt volt igazgatója egy offshore cégnek, pedig nem lehetett volna.

2016. szeptember 22. 07:39

Offshore-cég igazgatója volt Neelie Kroes volt uniós biztos hivatali ideje alatt, pedig ezt tiltják a törvények. A cég tulajdonosa és Kroes is azt mondta, hogy a cég nem működött, figyeletlenségből nem törölték ebből a tisztségből. A holland Kroes neve onnan is ismerős lehet a magyar közönségnek, hogy az új médiatörvény, a reklámadó és az internetadó kapcsán is többször kritizálta a magyar kormányt.

Magyarországról a Direkt36 oknyomozó újságírói vettek részt a Bahama Leaks-nek nevezett adatcsomag feldolgozásában, és húsz magyar kötődésű céget találtak. Ebből bővebben Chewton Limited nevű céggel foglalkoztak, amelynek működésében szerepe volt a saját bevallása szerint kormány tagjaival rendszeresen találkozó Horváth László vállalkozónak.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. szeptember 24. 14:58
Hogy mèr'nem én ébredek arra egy szép napon, hogy egy panamai offshore cég igazgatója vagyok, nem is értem. Nellike, drága meg hivatala alatt sok érdekkör megbízását teljesítette kirohanásaival, nyilván kellett egy cég, amin keresztül átmosta a fekete kenőpénzeket. remélem, elhúz a közéletből...
Harangláb
2016. szeptember 23. 07:07
Hanyatló Nyugat?!...Bűzlő Nyugat...
1120
2016. szeptember 22. 18:51
Lebukott egy képmutató ribanc. Na bumm... Lapozzunk.
jebuzita
2016. szeptember 22. 15:28
De csúnya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!