Távozik a Tv2-től Bárdos András és Máté Kriszta

2009. október 02. 22:31

Pénteken már nem a műsorvezető-páros mondta a híreket a Tényekben.

2009. október 02. 22:31
Távozik a Tv2-től a Tények főszerkesztő-műsorvezetője Bárdos András és felesége, Máté Kriszta, a csatorna hivatalos közleménye szerint közös megegyezéssel. A Tv2 hivatalos indoklása szerint gazdasági okok állnak a döntés hátterében. Az Index információi szerint egyrészt a hírműsor költségvetése körüli viták vezettek idáig, másrészt a csatorna már egy ideje frissíteni szeretné a Tények műsorvezetői gárdáját, Bárdos András pedig sem a költségmegvonásokkal sem egyes képernyősök lecserélésével nem értett egyet. Az Index információi szerint a műsorvezető-páros éves fizetése több mint ötvenmillió forintba került a Tv2-nek, ami a Tények költségvetésének körülbelül nyolc százaléka.

Amíg nem találnak új műsorvezető-párost a Tények hétköznapi adásaihoz, addig Várkonyi Andrea és Pachmann Péter vezetik minden nap a Tv2 hírműsorát. Bárdos András az Index kérdésére csak annyit mondott, hogy a két fél közös döntése volt a távozás, és azonnali hatállyal szerződést bontottak, vagyis többet már nem tűnik fel a Tv2 képernyőjén.

A két műsorvezető távozásával egy időben felmondtak Onyutha Juditnak,így ezentúl Németh Lajos és Gaál Noémi vezeti majd felváltva a csatorna időjárás-jelentését a Tények után.

Elmegy a Tv2-től Bárdos András és Máté Kriszta (Index)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli28
2009. október 03. 08:42
Lehet, hogy ők lesznek az MSZP hírtévéjének az arcai. 1-2 hónapon belül kiderül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!