Csontvázak a sanghaji magyar pavilonnál

2010. június 15. 09:56

Az államnak 3,2 milliárd forintba kerülő sanghaji világkiállításon való magyar részvétel során több, a balliberális holdudvarhoz köthető cég jutott jövedelmező megbízáshoz. A Magyar Nemzet értesülései szerint a kormány most azt vizsgálja, arányban álltak-e a teljesítések a kifizetett összegekkel.

2010. június 15. 09:56

A sanghaji expón való magyar részvétel szerződéseire részletes vizsgálat vár a kormányváltás után. A Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos vezette ellenőrzés azt kívánja kideríteni, hogy a teljesítések arányban álltak-e a kifizetett összegekkel, tudta meg a Magyar Nemzet. A világkiállításon való megjelenésre az előző kormány 3,2 milliárd forintot költött: ezt többek közt holdudvarához közel álló cégeknek adta oda - nagy szerepe volt ebben a lap szerint Huszty Andrásnak, a magyar-kínai viszonyok felügyeletére kinevezett miniszteri biztosnak.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Invisible
2010. június 15. 12:21
Az új kormány majd jól kivizsgálja, hogy történt-e visszaélés és ők majd úgy lopnak, h ne kövessék el ugyanazokat a hibákat... Már, ha volt visszaélés egyáltalán. Egyik kutya, másik eb...
Invisible
2010. június 15. 11:42
Egy újabb világkiállítás, egy újabb ok arra, h a politikusainknak legyen min marniuk egymást. Miért hivatkozik minden cikk a Magyar Nemzetre? A többi média elfelejtette hogyan kell témát kutatni? :DDD Kíváncsi lennék a másik oldal véleményére is :))
Senior
2010. június 15. 10:55
Ha csak ennyire fussa annak bizottságnak, akkor hamar kipukkad a labilis gömböcke. Ezt a problémát egy gazdasági nyomozó 30 napon belül tized annyi maniért megóggya.
Szenzor
2010. június 15. 10:43
"Csontvázak a sanghaji magyar pavilonnál" Ki hagyta el a költségvetési dokumentumokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!