Vona Gábor: Magyar Péter nem a kormány, hanem az ellenzék leváltásában jár élen (VIDEÓ)

2024. május 01. 21:40

A pártelnök szerint a Fidesz a múlt, Magyar Péter a jelen és a 2RK pedig a jövő.

2024. május 01. 21:40

Fotó: ATV/YouTube képkocka

A Második Reformkor Párt (2RK) elnöke és EP-listavezetője Vona Gábor volt  szerda este az ATV Voks 2024 című műsorának egyik vendége, akit Rónai Egon egyebek mellett Magyar Péter felbukkanásáról is kérdezett.

A Jobbik egykori elnöke – bár szavai szerint nem konkrétan Magyarra utalva – elöljáróban megjegyezte, hogy hosszú távon egy politikai párt jövőjét nem az éppen aktuális facebook-posztok, hanem a háttérmunka dönti el.

Vona úgy fogalmazott: 

a Fidesz a múlt, Magyar Péter a jelenlegi pillanat és a 2RK a jövő. 

A 2RK elnöke Magyar Pétert egy tornádónak nevezte, aki mindent felkavar és átalakít. Ez a tornádó pedig szerinte olyan ellenzéki pártokat is el fog sodorni, amelyek már az utóbbi időben nem jelentettek értelmes politikai alternatívát. 

Vona szerint meg kell újulnia sz ellenzéknek és ha ez a tornádó lecsillapodik, akkor majd eldől, hogy ki tud kimászni a romok alól.

Magyar Pétert ugyanakkor

nem a kormány, hanem az ellenzék leváltásában látja élen járni, de személye olyan friss, hogy még maga sem tudja, hogy kicsoda valójában, nemhogy mások.

Ezzel együtt úgy látja, Magyar stílusa a régi, pedig nem lehet úgy megújulni, hogy Gyurcsány vagy Orbán stílusát visszük tovább.

A teljes adást itt nézheti meg:


 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. május 03. 11:25
Térdeplő korcs, mégy a levesbe, de előtte még szopogathatsz egy kis zsidó faszt a Spinozában!
abcd2k
2024. május 02. 09:24
Egy orbánfóbiában leledző ismerősöm, aki korábban jobbikos volt, de miután Vona áruló lett, hontalanná vált, most valóban messiásként tekint Magyarra.
Kormánypárti2
2024. május 02. 08:01
Politikusnak egyszer már szar volt, pedig nácikkal, buzikkal, komcsikkal is összebútorozott, de megbukott. Aztán megmutatta hogy szar pszichológusnak, írónak, és most megint megmutatja hogy szar politikusnak.
evpus
2024. május 02. 07:12
Már egyszer bukott, "visszavonult" politikus miért tud visszakúszni és okoskodni? Ki támogatja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!