Sanghaji pavilon: feljelentést tett a Kehi?

2010. november 04. 07:58

A Magyar Nemzet úgy tudja, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen a sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának ügyében. Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője közölte, nem érkezett újabb feljelentés az ügyben.

2010. november 04. 07:58
Néhány napja büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelést gyanítva a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a Legfőbb Ügyészségen, a sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának ügyében - értesült a Magyar Nemzet. A lap szerint a részvétel lebonyolításával megbízott Genexpo 2010 Hungary Kft. és számos alvállalkozója, valamint Huszty András korábbi kormánybiztos számára a bíróságon folytatódhat a történet.
 
A Kehi mellett egy magánszemély feljelentése nyomán is vizsgálódnak, a vád szintén hűtlen kezelés. Ennek kapcsán még augusztusban házkutatást tartott, és dokumentumokat foglalt le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a cég irodáiban. A Magyar Nemzet megtudta, Huszty András útlevelét nemrég bevonták a hatóságok, ez a lépés pedig csupán bírósági döntést követően, megalapozott gyanú esetén áll fenn. Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője közölte, nem érkezett újabb feljentés az ügyben, ám amennyiben lesz ilyen, az a BRFK-hoz kerülhet.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. november 04. 21:00
átfutási idő is van a világon, a mno túl gyors volt
gabuci
2010. november 04. 12:45
Mé nem szüntetik meg az ügyészséget, annak ellenére, hogy tele van csókosokkal csak a baj van vele. Minden ügyben orbánnak kéne dönteni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!