Tízmilliókat ad a balliberális médiának a Táncsics Alapítvány

2011. április 21. 08:42

Az MSZP pártalapítványa a 168 Órát, a Népszavát, a Stop.hu-t, a Mozgó Világot és az Egyenlítő folyóiratot is milliókkal támogatja - írja a Magyar Nemzet.

2011. április 21. 08:42

Több millió forint odaítéléséről döntött kuratóriumi ülésén a Gyurcsány Ferenc által vezetett Táncsics Mihály Alapítvány - írja a Magyar Nemzet. A kuratórium 12-12 millió forintos támogatást szavazott meg a Népszava Szerkesztőség Dolgozóinak Szociális, Kulturális és Segélyező Egyesülete és a Stop.hu internetes oldalt működtető Opt Ügynöki Kft. számára. Hat-hat millió forintos támogatás odaítéléséről a Klubrádiónak, a 168 Óra internetes változatát kiadó Tanus Kft.-nek, a Mozgó Világnak, illetve az Egyenlítő folyóiratnak.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naugye!
2011. április 22. 15:54
Az ugye mindenkinek megvan, hogy a Magyar Nemzet egyszerüen kivonult a hirdetési piacról, mert nincs szüksége vállalati hírdetések után loholni? Az idén 2,5 milliárd értékben kap állami hirdetést. A Táncsics pártpénzből támogat, de a MN az adófizetők pénzéből lebeg a vizek felett. Az is megvan ugye, hogy az átkos Gyurcsány-Bajnai korszakban még a Demokrata is kapott állami hirdetéseket, míg most az ellenzéki lapok elől ezeket a csapokat teljesen elzárták. Magáncégek kétszer is meggondolják, hogy hol hirdessenek, mert féltik az állami megrendeléseiket. A sajtószabadság emiatt fog hamarosan berogyni, nem a médiatörvény miatt.
Honfi-fi
2011. április 21. 15:28
Válaszok: gross | 2011. április 21. 10:11 HattoryHanzo | 2011. április 21. 10:14 ------------------------------------- Ezért szép dolog a demokrácia, mert a mindenkori kormány az ellenzéki sajtót is támogatja. Bizonyára azért a mostani kormány is, mert így is nyirbálni akarja a sajtószabadságot. Ugye megvan, hogy a cikk a Táncsics alapítványt említi, mint támogató pénzforrást és nem a kormányt. Ugye megvan, hogy a Táncsics alapítvány, nem kormányhivatal, hanem kizárólagos, MSZP-s pártkassza, GYF felügyeletével és vezetésével. Ugye megvan, hogy a Táncsics alapítvány csak és kizárólag az MSZP felől juthat, vagy juthatott bevételhez és kizárt, hogy a bejövő tagdíjak fedezik a fenti kiadásokat, ergó akkor kerültek pénzek a kasszába, amikor még kormányon voltak. Tehát mindent egybevéve, mindkettőtök állítása , csúsztatás és terelés, hogy a kormány adja a pénzt. Ezt híjják trollkodásnak.
Tüskés Vanek
2011. április 21. 15:04
Köszönöm a felsorolását a "független" médiáknak, mától már csak ezeket követem. Hehehe Klubrádiónak is kijárt már, hátha visszaveszik azt a szalámitolvaj várpalotai gyereket, neve sem jut eszembe, és nem hal éhen!
states
2011. április 21. 14:35
Telik a 8 év alatt bespájzolt közpénzből, a felvett hitelekből, a fővárosi ingatlanbizniszekből, egyszóval, amit összeloptak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!