Elírtak egy nevet Schmitt határozatában

2011. május 03. 13:32

Sem a vezeték-, sem a keresztneve nem stimmelt a kinevezéséről szóló határozatban egy egyetemi tanárnak. Schmitt Pál a hétfői Magyar Közlönyben új határozatban javította a hibát, amit vagy a Köztársasági Elnök Hivatalban, vagy a Nemzeti Erőforrás Minisztériumában vétették.

2011. május 03. 13:32

Javította egy frissen kinevezett egyetemi tanár nevét a hétfői Magyar Közlönyben szereplő határozatában Schmitt Pál. Az államfő egy korábbi határozatában Dr. Vígvári Tamást nevezte ki egyetemi tanárrá, most azonban a nevet Dr. Vigvári Andrásra javította egy új határozattal. Eredetileg tehát nem csak a tanár keresztnevét, hanem vezetéknevét is elírták.

A határozatot a köztársasági elnök írta alá, a nemzeti erőforrás miniszter javaslatára. A hiba ezért feltehetően vagy a Köztársasági Elnöki Hivatalban, vagy a Nemzeti Erőforrás Minisztériumában keletkezett. Az Origo megkereste az ügyben mindkét intézményt, de egyelőre nem kapott választ.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2011. május 03. 15:58
Húúú-ha-ha! Hatalmas hír! Veri az Osamát!
denever
2011. május 03. 15:50
de jó hoyg ez csak máskoal fordul elő, velem soahsem.
pascal
2011. május 03. 15:01
Ez a nap híre? Tényleg nincs már semmi probléma az országban? Nem történt semmi örömteli, amit meg lehetne írni? Az elöbb vettem tíz deka sonkát. A pénztáros rosszul adott vissza. Ez sem érdekel senkit, pedig ugyanarról szól. Valaki figyelmetlen volt a munkájában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!