Tizenegymillióért fotózzák a kormányfőt

2011. május 24. 11:06

Burger Barna évi bruttó 11,25 millió forintért fényképezi majd Orbán Viktort havi 5-10 alkalommal.

2011. május 24. 11:06

Továbbra is Burger Barna cége, a Fókusz-Pókusz Kft. dokumentálhatja Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos programjait. A most megkötött, áfával együtt 11,25 millió forintos szerződés 12 hónapos időtartamra szól. A várható események száma havonta 5-10 között lehet, de ebben lehetnek külföldi több napos programok is.

Burger Barna cége Orbánt a kormányváltás óta fényképezi, első szerződése tavaly júniusban köttetett, és idén márciusig nettó 7,5 millió forintot fizettek ki. Burger fotózta Orbánt a kampány alatt, sőt már első miniszterelnöksége idején is ő volt a kormányfő személyi fotósa. Akkor azonban nem saját cégét, hanem az Ezüsthajó Kft.-t bízták meg az események dokumentálásával.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banksy
2011. május 24. 23:07
Ez az!!! Ez szükséges lesz ahhoz hogy fejlődjön az ország. Hogy nem sül ki a szeme ezeknek, hogy amig mások minimálbérért hajszolják agyon magukat, addig egy meg nem értett művészlélek Forint milliókat kap azért hogy párszor lekattintsa a miniszerelnököt. Hahó Magyarország felkéne már ébredni!!!! Hát hogy lehet ilyet eltűrni könyörgöm. Az embereknek nincs munkájuk és megélhetésük. Az a fránya számla a postaládában egyre nagyobb összegekre rúg. Miért kell olyanokra költeni, ami helyett lehetne a közérdekeknek megfelelő dolgokat finanszírozni. Értelmetlen dolgokra fizetni milliókat, na ezt tudják a magyar politikusok. Persze arról még nem is beszéltem hogy egy átlag politikus nem kevesebb, mint 70 000Ft-os órabérben dolgozik. Másnak az egy egész havi fizetés. Szerintem nagyon rákéne koppintani a parlamentben levő emberkéknek a körmére, mert azért a pofátlanságnak is van határa.
mecseri
2011. május 24. 14:17
mi, negyven feletti férfiak tudjuk, hogy minél öregebbek vagyunk, annál többe kerül egy jó fotó!...
prosz-tata
2011. május 24. 14:03
Én azt hallottam, hogy abban a mindenmagyartmegkérdezük kérdőlapon a választók 47 százaléka ajánlotta, lefotózza a Nagy Vezért csontrámás fényképezőgépével /a segge/ ha vakuzhatnak is egyet.
Kunciaan
2011. május 24. 13:33
Aki sokallja ezt a pénzt, az nézze meg mennyibe kerül egy jobb Nikon vagy Canon. Mennyibe kerülnek a kiegészítők, a járulékos költségek, és az üzemanyag. Mennyit lehet leköltségelni, milyen adókat, járulékokat és közterheket kell kifizetni? A fanyalgók figyelmébe ajánlom: egy belvárosi fotóműteremben mennyibe is kerül néhány fénykép? Mennyibe is kerül egy középkategóriás fotolabor ami néhány év múlva már értéktelen? És mennyibe kerül egy jó, modern fotolabor? Mindezek mellett a szakmai tudásnak is meg kell jelennie az árban. A hivatásos rettegők nézzék már meg egy fotokönyv árát! Ott az a fényképész aki minőséget hozott létre, nem csattogtatott vaktában a tecsólecsós digitális gépével, hogy 100-ból egy sikerüljön. Van a maszoposok között egy jó fotós Mandúr László. /Furcsamód egy olyan közöttük aki ért is valamihez./ Neki is föl kellene tenni kérdéseimet. Azt is, hogy kiskordont mennyiért is fotózták ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!