Főszerkesztőcsere a Stopnál

2011. június 02. 14:31

Az Index úgy tudja, Bohus Péter főszerkesztő Gréczy Zsolt blogjának töröltetése miatt különbözött össze a tulajdonossal.

2011. június 02. 14:31

Közös megegyezéssel távozott a Stop.hu-tól Bohus Péter főszerkesztő. Az Index úgy tudja, Bohus és a tulajdonos között a konfliktus azután éleződött ki, amikor egy MSZP-s vezető követelésére a Stop megszüntette Gréczy Zsoltnak, Gyurcsány Ferenc propagandistájának az oldalon megjelenő blogját. A portál új főszerkesztője Lenkei Gábor.

A Stop.hu kiadója, az Opt Ügynöki Kft. Puch Lászlóhoz, Gyurcsány Ferenc pártbeli ellenlábasához köthető. Az Index szerint Puchnak és az MSZP jelenlegi pártvezetésének nagy informális befolyása van a kiadó, ezen keresztül pedig a Stop ügyeire is.

Az Index úgy tudja, Bohussal együtt egy szerkesztő is beadta felmondását. Bohus az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julio Salazar
2011. június 03. 09:02
Ez a jó amíg ez a patkány mocskos bolsi csürhe egymást eszi. Isten tartsa meg őket ebben az állapotba jó sokáig !
Vizigót
2011. június 02. 21:23
És most akkor a Zsolti visszatér az illegalitásból, vagy mi sunyi fasz lesz itten?
johnnyrotten
2011. június 02. 18:54
B@sztatják egymást? B@sztatják hát. Egyébként ki a tök ez a Lenkei Gábor? Csak nem a szcientológus dr. Lenkei?? Namerhogy az is Gábor... Mondjuk, nem csodálkoznék, ha a szcientológus agymosoda feltűnne a stop.hu-n.
drieno
2011. június 02. 16:55
ugyan jól hangzik, de nehezen bírom elképzelni, hogy no Pasarétet kiabálnának a ballerek Pasarét, yes, ha már a Rózsadombon nem férünk el mind
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!