Nem sikerült megválasztani a Duna TV új vezetőjét

2011. augusztus 31. 18:58

Sem Amin Zoltán, sem Gazsó L. Ferenc nem kapta meg a Közszolgálati Közalapítvány kétharmados támogatottságát.

2011. augusztus 31. 18:58

A Duna TV vezérigazgató-jelöltjeként sem Amin Zoltán, sem Gazsó L. Ferenc nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának szerdai ülésén - közölte a kuratórium elnöke. Balogh László elmondta: a nyolctagú testület zárt ülésen, titkos szavazással döntött a Médiatanács által javasolt két jelöltről. Hozzátette: a kuratórium jövő szerdán ül össze legközelebb, ekkor tud ismét dönteni az esetleges jelöltekről.

A médiatörvény szerint a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának döntése előtt a médiatanács tehet javaslatot a közszolgálati médiumok vezérigazgató-jelöltjeire. A médiatanács Amin Zoltánt, a Duna TV mostani szolgáltatási vezérigazgató-helyettesét, illetve Gazsó L. Ferencet, az MTVA közéleti- és dokumentumműsorok főszerkesztőjét, a Magyar Rádió Zrt. Kossuth adójának intendánsát javasolta vezérigazgató-jelöltnek.

A Duna TV élére azért kell új vezetőt kinevezni, mert Ókovács Szilvesztert, az Operaház kormánybiztosának nevezte ki a miniszterelnök.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
már foglalt
2011. szeptember 01. 15:12
majd kirúgnak onnan is pár embert
TroppauerH
2011. augusztus 31. 20:41
Hát egy Idi Amin Dada már volt, az sem vált be! A Gazsó meg egy sunyiló alak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!