Szentkirályi Alexandra a Városligetből üzent a Gyurcsány-Karácsony-féle összeborulásnak (FOTÓK)

2024. május 01. 13:00

A Fidesz főpolgármester-jelöltje kijelentette, a következő napokban és hetekben azon fog dolgozni, hogy minél többet beszéljen Budapest ügyeiről.

2024. május 01. 13:00

Nyitókép: Tóth Réka Kamilla Facebook-oldala

Több szempontból is különleges az idei május elseje. A munka mellett azt is ünnepeljük, hogy húsz éve csatlakoztunk az Európai Unióhoz. 

Arról nem is beszélve, hogy 

a következő hetekben pörög fel majd igazán valamennyi pártnál az EP- és az önkormáyzati kampány. 

Így nem meglepő mód, igyekeztek ők is megjelenni a városligeti majálison, melyekről több kép és bejegyzés is megjelent a közösségi médiában.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz-KDNP és ifjúsági szervezeteik is képviseltették többek között magukat. Tóth Réka Kamilla, a Fidelitas egyik országos alelnöke, a budafok-tétényi szervezet elnöke egy olyan fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt és több fiatal társaságában látható.

A fotóhoz kísérőszövegként azt írta: „Május elseje lehet ilyen is! 

Piknik: pokrócok, jó hangulat, fiatalok, akiket érdekel Budapest jövője.”

Szentkirályi Alexandra a budapestiek ügyeivel akar foglalkozni

Az összejövetelről Szentkirályi Alexandra is beszámolt. Mint írta, „öröm látni, hogy mennyire szeretitek a megújult parkot”. 

A Fidesz főpolgármester-jelöltje ugyanakkor azt is megjegyzete posztjában, hogy „ne feledjük, hogy Karácsonyék nem hogy nem segítettek benne, de 

minden idegszálukkal küzdöttek, nehogy megvalósulhasson”.

Szentkirályi a helyszínen tartott sajtótájékoztatón kijelentette: a következő napokban és hetekben azon fog dolgozni, hogy minél többet beszéljen Budapest ügyeiről, a fővárost érintő saját terveiről, és a Gyurcsány-Karácsony koalíciót megszüntesse a városházán. „Lehessen végre a budapestiek valódi ügyeivel foglalkozni ahelyett, hogy most Gyurcsány Ferenc ügyei élveznek prioritást. Én erre készülök, erre vállalkozom” – emelte ki.

Arról is beszélt, hogy a Városligetben egy másik rendezvényen újabb bizonyítékát láthatják az emberek annak, hogyan „borul össze a Gyurcsány-Karácsony koalíció”, amire az elmúlt hetekben is volt példa, hiszen közös kampányrendezvényt is tartottak. „Ezek után nem is lepődhetünk meg azon, hogy nem csak a munkanapjaikat, hanem a munkaszüneti napot is együtt töltik a Városligetben” – jegyezte meg

A DK is a ligetben ünnepel

De természetesen nem maradhotott ki a DK sem. Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt EP-listájának vezetője arról írt Facebook-oldalán, hogy „tele a nagyrét a Városligetben! 

Mi, szociáldemokraták és zöldek így ünnepeljük május 1-jét és azt, hogy 20 éve vagyunk az Unió teljes jogú tagjai!”

A DK sátránál időközben megjelent Bohár Dániel, a Megafon riportere is, aki egy képpel igyekezett megmutatni, hogy milyen a hangulat a legnagyobb baloldali formációnál.

Időközben Karácsony Gergely, regnáló főpolgármester is bejelentkezett a Ligetből.

A DK-val és MSZP-vel közös rendezvényükről készült fotókhoz azt írta kísérőszövegként, hogy „nekünk Európa nem csupán a demokráciát, a szabadságot és a jogállamiságot jelenti, hanem a béreket is”.

„Megbecsüljük a Budapest-család dolgozóit, mert ebben a városban mindenkinek jár a megbecsülés” – jelentette ki Karácsony, akit még a munkásságáról szóló kötetekkel is lencsevégre kaptak.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
recipdoki
2024. május 03. 20:24
Jövő héten meg az lesz, hogy Nemcsák Károly újraálmodta a szomszédokat és ennek megvalósításához a magyar kormány vagy 800 millió forinttal járul hozzá! Persze csak is kulturális célból!
Fed74
2024. május 02. 17:49
Éljen Balog Zoltán, Nemzeti pedofil védelmező tárca , fideszes csuhása!!!!! Nemzeti Pedofidesz:::: Isten , haza , pedofília!!!!!!!! Most lehet vonyítani!!!
Fed74
2024. május 02. 17:46
Ismét a Kincsem parkból jelentkezünk!!!! Szektás Szandira a harmadik futamban lehet fogadni!!!!
Palatin
2024. május 01. 21:28
Okos és bájos vagy Alexandra, Menjünk együtt ki a strandra. Ajánlom melegen szülinapra, Tégy fel mindent egy jó lapra. Gyors paripát bátran nyergelj, Nem ellenfél néked a Gergely. Nadrág neked, s neki pendely, Zuhatag vagy ö meg csermely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!