Dobos Menyhért került a Duna TV élére

2011. szeptember 07. 18:28

A Közszolgálati Közalapítvány Dobos Menyhértet választotta a Duna TV vezérigazgatójának. A posztot szeptember 21-étől tölti majd be.

2011. szeptember 07. 18:28

Dobos Menyhértet, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettesét választotta a Duna Televízió vezérigazgatójává a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma. Dobos szeptember 21-étől tölti be a vezérigazgatói posztot.

Első körében egyik jelöltnek sem sikerült megszereznie a kuratóriumi szavazatok kétharmadát a múlt héten. Második körben a médiatanács új jelölteket nevezett meg: Dobos mellett Stein Róbertet, a MTVA regionális hálózatának irányításáért és a kisebbségi műsorokért felelős főszerkesztőjét javasolta a posztra.

A Duna TV élére azért kellett új vezérigazgatót választani, mert Ókovács Szilvesztert az Operaház kormánybiztosának nevezte ki a miniszterelnök.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!