Saját műsort kapott Mészáros Antónia

2012. március 03. 13:15

Vasárnap este indul Mészáros Antónia saját magazinműsora, a Szabad szemmel az ATV-n. A műsorvezető az Origonak elmondta: az új programban több vendéggel, több oldalról, összetettebben közelít majd meg egy-egy témát.

2012. március 03. 13:15

Vasárnap 19.25-kor indul Mészáros Antónia hetven perces műsora, a Szabad szemmel – számolt be az Origo. Az ATV új közéleti-politikai magazinműsorával kapcsolatban a műsorvezető elmondta: „a Start-ban, az általam vezetett reggeli magazinban általában egy vendég van egy témához, de az új műsorban több időnk van, így több vendéggel, több oldalról, összetettebben tudunk megközelíteni egy-egy kérdést. Ezen kívül szeretnénk megerősíteni a politikai vita műfaját a magyar televíziózásban, mert ez mostanában eltűnőben van: egyre inkább csak elemzők vitatkoznak, a politikusok pedig inkább a műsorvezetőkkel beszélgetnek, nem egymással.”

Az első adásban a Fidesz, az MSZP és az LPM frakcióvezető-helyetteseit kérdezi Mészáros Antónia, aki arról is beszámolt: idővel külföldi témák is napirendre fognak kerülni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
armanyi
2012. március 05. 20:33
Ahogy látom a Jobbik frakcióvezető-helyettese nem lett meghívva. Nevezhetjük ez diszkriminációnak? De mit várhatunk el attól a médiumtól, amit a HIT gyüli finanszíroz. Na meg Mészáros apuka is kilenne teljesen, sápítozhatnának DrágaBolgárúrral.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!