Teljes átalakulás a Viva tévénél

2012. március 30. 09:51

Letisztultabb arculattal, vagyis új logóval, egységes és modernebb képi világgal, illetve új műsorokkal is jelentkezik a Viva televízió április 2-ától. A vibráló színeket letisztultabb formák és egy modern, a fiatalokhoz közelebb álló képi világ váltja fel.

2012. március 30. 09:51

Letisztultabb arculattal, vagyis új logóval, egységes és modernebb képi világgal, illetve új műsorokkal is jelentkezik a Viva televízió április 2-ától. A délutánonként futó Interaktívban eddig nem látott műsorvezetők és egy friss koncepció is megjelenik. A sorozatok mezőnyében is bővülés várható: hamarosan indul a Popland című 70 részes latin-amerikai széria, a a RandomMarci, a Viva saját gyártású tinirealityje pedig alig néhány hete fut.

Az önmagát továbbra is zeneiként definiáló csatorna számára ugyanakkor továbbra is kiemelten fontosak lesznek a zenei tartalmak: az Út a csúcsra című műsorban egy-egy népszerű előadó pályáját mutatják be, míg a VIVA karaoke-val ismert számok karaoke-verziójával melegíthetnek a nézők az esti bulira péntekenként – írja a Trendmagazin.

„Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a jelenlegi magyar popzenében sok olyan trend van, amelyek eddig nem feltétlenül tudtak képernyőre kerülni. Törzsközönségünk igényeinek szem előtt tartásával szeretnénk ezeknek az áramlatoknak is helyet adni zenei kínálatunkban” – mondta Lakinger József a tartalmi újításokkal kapcsolatban. A Viacom marketingvezetője a megújuló arculatról azt közölte, az „a geometrikus elemeket és formákat helyezi középpontba, így követve a legújabb nemzetközi trendeket”. Hozzátette: „a vibráló színeket letisztultabb formák és egy modern, a fiatalokhoz közelebb álló képi világ váltja fel”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!