Vadai lemosta Kárászt

2012. május 17. 10:14

A politikus vendégeit előszeretettel és illetlenül a keresztnevükön szólító Kárász Róbert stílusban rendre elengedi magát, ha baloldali politikusokkal mokkázik.

2012. május 17. 10:14
Csontos Tibor

„A politikus vendégeit előszeretettel és illetlenül a keresztnevükön szólító Kárász Róbert stílusban rendre elengedi magát, ha baloldali politikusokkal mokkázik. A jobbról érkezőkkel mintha alákérdezőbb és tisztelettudóbb lenne. A balosokat viszont a kormánypozíció magabiztosságából és magasságából kérdezi, de Vadai Ágnesben emberére akadt. A tv2 reggeli műsorának szerkesztői úgy gondolták, folytatják a pécsi egyetem által befejezett kórusművet, amelyet Gyurcsány Ferenc szakdolgozatáról komponált a Gyurcsány politikai megsemmisítésére létrehozott fideszes csipet-csapat.

Vadai Ágnes, a DK politikusa kíméletlenül világossá tette, hogy ez a történet is az ex-miniszterelnök politikai megsemmisítéséről szól, de a kérdezőbiztosát ez sem hatotta meg, vagy talán nem is értette a reálpolitikai összefüggéseket. Kárász ugyanis bedobta a nagy adut, a Nézőpont Intézet felmérésének eredményét, mely szerint a megkérdezettek többsége úgy gondolja, Gyurcsánynak ki kell szállnia a belpolitikai ringből. Mire Vadai Ágnes megjegyezte, hogy a Nézőponték háromszázhatvan milliós megrendeléssel dolgoznak a kormánynak. - Ennek mi köze van ehhez a közvélemény kutatáshoz? - kérdezte naivan Kárász.

Cukrot neki.”

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:51
Már elnézést kérek,de ki f....m az a Kárász és ki az a Vadai?
geraz51
2012. október 26. 17:51
Isten őrizzen ettől a kukubenkótól!
Krupp Skya
2012. május 24. 23:29
Sokkal jobb lett volna címnek, Vadai lefosta Kárászt. Ekkora popóhoz jobban illik.
Krupp Skya
2012. május 24. 23:29
Gyurcsány elvtárs kevesebbet főz amióta nincs meg a szakdolgozata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!