Csajos átalakulások a tévében és online

2012. június 20. 09:31

Júliustól eltűnik a Filmmúzeum és a Zone Romantica, helyette viszont a csajos Film Cafét nézhetik majd a romantikus filmekre vágyók. Ezzel párhuzamosan a Nők Lapja Café is új arculatot és frissítő kampányt kap.

2012. június 20. 09:31

Júliustól eltűnik a Filmmúzeum és a Zone Romantica, helyette viszont a Film Café című csatornát nézhetik majd a romantikus filmekre vágyók. A megújult csatorna a Zone Romanticán elindult dél-amerikai sorozatok folytatása mellett olyan amerikai és európai sorozatokat, filmeket, emberi történeteket, érzelmes drámákat, könnyed komédiákat és családi filmeket is műsorra tűz. A heti magazinműsor, a Hollywood Café a legfrissebb amerikai filmhírekkel, színfalak mögötti exkluzív sztárinterjúkkal jelentkezik majd hétről hétre - írja a Comment:com.

A Médiainfo ezzel egyidejűleg arról számolt be, hogy a Sanoma Média és a Neo Interactive együttműködése nyomán megújul a Nők Lapja Café is. A hölgyeknek szóló portál új szlogent (A női oldalam), logót, kommunikációs arculatot kapott, és az ügynökség elindította a „Mosoly a Tiéd” koncepciót is. A megújulást reklámkampánnyal támogatják: júniustól TV szpotok, vírusfilm, print és online megjelenések indultak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!