Külön folytatja Boros és Bochkor?

2012. június 22. 09:52

A Neo FM rádió megszűnése esetén külön folytathatja munkáját a Bumeráng című reggeli rádióműsor sztárpárja, Boros Lajos és Bochkor Gábor. Boros kisebb rádióknál, Bochkor pedig a TV2-nél folytathatja.

2012. június 22. 09:52

Külön folytathatja munkáját a Bumeráng című reggeli rádióműsor sztárpárja, Boros Lajos és Bochkor Gábor, ha megszűnik a Neo FM. A Blikk és a Bors cikkei szerint a műsorvezetők külön-külön több felkérést is kaptak, együtt azonban nem számolnak velük az adók. Boros ugyan kisebb rádióknál is állást vállalna, Bochkor azonban nem, így vagy külön folytatják pályájukat, vagy az előre elkészített közös műsoraikat fogják értékesíteni.

A bulvárlapok ugyanakkor azt is tudni vélik, hogy Bochkor Gábor a rádiót televíziózásra cseréli. A Blikk szerint nem kizárt, hogy saját műsort kap, míg a Bors úgy tudja, a TV2-nél, a Mokka csapatában folytathatja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!