A Miniszterelnökség postázta a levelet Hugh Grantnek

2012. július 09. 20:20

Postára adta a Miniszterelnökség Hugh Grantnek a szükséges tájékoztatást, ami alapján a színész részletesen megismerheti az itthoni médiaviszonyokat.

2012. július 09. 20:20

Postára adta a Miniszterelnökség Hugh Grantnek a szükséges tájékoztatást, ami alapján a színész részletesen megismerheti az itthoni médiaviszonyokat – tudatta a hvg.hu Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár elmondása alapján.

A Miniszterelnökség a Vasárnap Reggel című lapot tájékoztatta arról, hogy a kormányzat sajtós munkatársai összeállítottak egy olyan angol nyelvű információs csomagot, amelyet Hugh Grantnek szándékoznak kipostázni, hogy az angol színész pontosabb képet kaphasson a magyarországi médiaviszonyokról.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megyer
2012. július 11. 08:38
Szellemes, és a végén ott a lényeg: "Hugh Grant persze másnak üzent, nem nekünk. Apró kis szívességről van szó – tartozik ennyivel. Egy hatalommal, pénzzel, előmenetellel kecsegtető láthatatlan tartomány legkisebb szolgája Hugh Grant. Ha jobban tetszik, alkalmazottja. Olvasgassunk csak történeteket Marlon Brandóról, Mel Gibsonról, és ha nincs eszünk, higgyük el, hogy a színész azt mond, amit akar a liberális demokráciákban…" Igen, egy vacak kis alkalmazottról van szó csupán, a héttérhatalom egy piti kis alkalmazottjáról. Ám a háttérhatalom rábízta a postás szerepét, így rajta keresztül kell válaszolnunk is nekik. C'est la vie.
states
2012. július 11. 08:38
A kormánynak már megint sikerült hülyét csinálnia magából azzal, hogy leáll levelezni egy futóbolond színésszel, ráadásul egy olyannal, akit 2 hetente rángatnak ki a rendőrök különböző prostik mellől az utcasarkon álló autókból.
drieno
2012. július 11. 08:38
legalább megtudja, mekkorát hazudott, már ha egyáltalán hajlandó elolvasni remélem, ég majd a bőr az arcán, legalább egy kicsit
durrbele
2012. július 11. 08:37
Kis szar szinééész!Minden kis szinésszel levelezget ez a hülye kormányunk.Tényleg bénaszarok.Csak mosakodnak.Hol a zsidók előtt hol a szinészek előtt hol az eu előtt.Ideje hogy eltünjenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!