Elindult a közmédia új arculatának roadshow-ja

2012. augusztus 06. 14:24

Sikeres volt az MTVA országjáró roadshow-jának első, székesfehérvári állomása, ahol sokan érdeklődtek az új arculati elemek iránt és több mint ötszázan „adták arcukat” a közmédia megújulásához.

2012. augusztus 06. 14:24

Sikeres volt az MTVA országjáró roadshow-jának első, székesfehérvári állomása, ahol sokan érdeklődtek az új arculati elemek iránt és több mint ötszázan „adták arcukat” a közmédia megújulásához. A rendezvényt követően Tóth István Zoltán, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója elmondta: a médiumok esetében sem újkeletű a roadshow műfaja.

„Mivel a közmédia új arculati elemei többet jelentenek, mint egy-egy logó, ezért ezeket szeretnénk közelebb vinni az emberekhez. Az úgynevezett land art elemekből készült egy-egy szobor, amelyek kivihetők a természetbe, vagy adott esetben egy-egy városban is bemutathatók. Továbbá egy LED-falat is felállítottunk, amelynek segítségével bemutattuk az új arculati elemeket és a megújulás filozófiai, kulturális hátterére is rávilágítottunk” – tette hozzá. Hangsúlyozta, új útra lépett az MTVA, ami a közösségi médiáról, az interaktivitásról szól.

„Felállítottunk egy sátrat, ahol fotókat készítettünk az arcukat vállaló emberekről. Óriási sikere volt, 556 fotó készült a három nap alatt. Jól jelzi a székesfehérváriak lelkesedését, hogy egy menyasszony és vőlegénye, valamint a középkori felvonuláson részt vevő, királyi jelmezbe öltözött férfi is a fényképezőgép elé állt. Nagyon sokan érezték úgy, hogy a közmédiával közösséget akarnak vállalni” – fogalmazott.

Tóth István Zoltán kiemelte, Székesfehérvárra az ott zajló rendezvények és komoly történelmi szerepe miatt is esett választásuk. Az országjárás további állomásait is nyári rendezvényekhez kötötték, a második helyszín Siófok Fő terén, a nemrég felújított Víztorony közelében van.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!