Hírportállá alakult a Figyelő honlapja

2012. augusztus 09. 08:50

Formailag és tartalmilag is megújult a Figyelő hetilap weboldala, a figyelo.hu. Amint azt a volt főszerkesztő korábban elmondta: a legnagyobb hírportálokkal való versengéshez nem lesz elég erőforrásuk, a mennyiség és a gyorsaság helyett inkább a minőségre koncentrálnak.

2012. augusztus 09. 08:50

Formailag és tartalmilag is megújult a Figyelő hetilap weboldala, a figyelo.hu. Az oldal eddig nem hírportálként, hanem a print formátum oldalaként működött.

A mediainfo.hu emlékeztet: a Sanoma Media Budapest tavaly májusban adta el a Figyelő hetilapot és a hozzá tartozó márkákat, az Üzlet és Sikert, a Figyelő TOP 200-at, a Figyelő Trendet, valamint a Figyelő Konferenciákat a Word Communications Kft.-nek, amely azóta MediaCityre változtatta a nevét. A szintén a Figyelőből kinőtt fn.hu-t (Figyelőnetet) egy másik hírportáljába, a Hír24-be integrálta, amely ezt követően Fn24 néven folytatta működését.

Illisz László, a Figyelőtől nemrég távozott főszerkesztő korábban a mediainfo.hu-nak úgy nyilatkozott: a legnagyobb hírportálokkal való versengéshez nem lesz elég erőforrásuk, így az online világ pörgését csak részben teszik magukévá, a mennyiség és a gyorsaság helyett inkább a minőségre koncentrálnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!