Lambert Gábor veszi át a Figyelőt

2012. szeptember 06. 19:01

Lambert Gábor veszi át a Figyelő hetilap vezetését, a lapot az elmúlt három hónapban megbízott főszerkesztőként irányító Kamasz Melinda pedig főszerkesztő-helyettesként folytatja munkáját. A kiadó közleménye szerint a hetilap az elmúlt három hónapban átlagosan 11 százalékkal növelte értékesített példányszámát.

2012. szeptember 06. 19:01

Lambert Gábor veszi át a Figyelő hetilap vezetését, a lapot az elmúlt három hónapban megbízott főszerkesztőként irányító Kamasz Melinda pedig főszerkesztő-helyettesként folytatja munkáját – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a lapot kiadó MediaCity.

Lambert Gábor kilenc éve dolgozik a Figyelőnél. Előtte a Magyar Nemzet, majd ezt követően a Világgazdaság munkatársa volt. Hét évet töltött moszkvai és washingtoni tudósítóként, további hármat pedig a BBC magyar adásának budapesti tudósítójaként.

A kiadó közleménye szerint a hetilap az elmúlt három hónapban – a csökkenő printpiac tendenciájával ellentétesen – átlagosan 11 százalékkal növelte a standokon értékesített példányszámát. A közlés szerint a Figyelőben a következő lapszámtól az Economist – a térséget és Magyarországot érintő – cikkei is olvashatók lesznek magyarul. Megújul a Figyelő Trend magazin is, amelyet főszerkesztőként Kamasz Melinda irányít a jövőben.

A tájékoztatásból kiderül az is, hogy a teljesen magyar magántulajdonban levő MediaCity portfóliója várhatóan még egy új magazinnal bővül az idén.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!