Új nevet kapott az AGB Nielsen

2012. szeptember 19. 14:01

Nielsen Közönségmérés Kft. néven folytatja tevékenységét az AGB Nielsen Médiakutató Kft. 2012. szeptember 10-től. A változás okára nem közölt adatot a cég.

2012. szeptember 19. 14:01

Nielsen Közönségmérés Kft. néven folytatja tevékenységét az AGB Nielsen Médiakutató Kft. – számolt be az mmonline. A névváltozás 2012. szeptember 10-től lépett érvénybe. A Nielsen Közönségmérés Kft. egyéb elérhetőségei – cím, telefon, stb. – nem változtak – írták.

A portál emlékeztet: a cég jelenleg naponta több mint 2400, televízióval rendelkező háztartásban élő, 4 éven felüli személy nézettségi adatai alapján végzi felméréseit. A háztartásokban elhelyezett mérőműszerek minden éjjel telefonvonalon küldik be az adatokat a központba. A nézettség mellett a Nielsen ma már televíziós reklámköltési adatokat, valamint médiaelemző, tervező és kampány-utóértékelő szoftvereket is biztosít ügyfeleinek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!