Megválasztották a MATESZ új főtitkárát

2012. október 15. 13:51

Lisztes Saroltát választották a csaknem húsz év után közös megegyezéssel távozó Liviu Burlacu utódjául a MATESZ élére. A személycsere szükségességét a Szövetség az előtte álló kihívásokkal indokolta.

2012. október 15. 13:51

Lisztes Saroltát, a HVG Kiadó marketing menedzserét, illetve később a kiadó online portfóliójáért felelős marketingvezetőjét választotta meg főtitkárává a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (MATESZ). A mediainfo.hu értesülései szerint a kiválasztásában szerepet játszó szempontok között elsősorban a marketing és sales vonal erősítése, a taglétszám megtartása és növelése, valamint a MATESZ új információs rendszerének marketingszemléletű fejlesztése szerepelt. Lisztes Sarolta november 1-jétől tölti be a tisztséget.

Liviu Burlacu a Szövetséggel való közös megegyezés után augusztusban jelentette be, hogy csaknem 20 év után távozik a posztról. Lemondását azzal indokolták: a szervezet előtt álló kihívásokat más stratégiával, és ebből adódóan más felállásban kell kezelni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!